adetim geçti ama kan testi negatif

durueymen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
484
262
103
38
günaydın kızlar inanın artık şoklardayım. hıc gecıkmeyen adetım bugun itibarıyle 3 gun gectı. dun aksam tüm hevesımle kan tahlılı yapmaya gıttımkı koca bir 0 la karsılastım. kızlar sizce neden adetım gecıkmıs olabılır hala hamılelıkten suphe etmelımıyım. bu durumu daha once yasayan varmı ?

tedavi oluyormuydun kist olmuş olabilir benımde 7 gun gecikmişti sevinerek gittim kist olmuş dedi ,

ama sende inşallahh hamilelik vardır canım

tedavi oluyormuydun kist olmuş olabilir benımde 7 gun gecikmişti sevinerek gittim kist olmuş dedi ,

ama sende inşallahh hamilelik vardır canım
en son 4 ay once gıtmıstım dr. bıorseyın yok demıstı ama klomen ıle catlatma ıgnesı verdı bende tutmadı tam gunumde adet olmustum 4 aydırda yıne sasmadı tam gunlerımde oldum takı bu aya kadar ılk defa 3 gun gectı. adet belırtısı bazen gelıyor bezen gıdıyor en belırgın belırtım gohsum sıs ve ara ara olan mıdem bulantım. testlerde negatıf ne yapacam bılmıyorum

1 senedir duzenli idi benimde 4 aysir tedavi oluyorum yumurtaliklar icin...bu ay 2 haftadir gecmis kan verdim muayene oldum hamile degilim kist oluşmuş meger... söktürücü kullandim ilac bitti hala gelmiş değil kırmızılar beklemedeyim

hadı ya cok gecmıs olsun cnm bende eger adet olmazsam p.tesı dr gıtmeyı dusunuyorum

hadı ya cok gecmıs olsun cnm bende eger adet olmazsam p.tesı dr gıtmeyı dusunuyorum
Evet cnm muhakkak git ben bekledim belki gec döllenme olmustur vs keske daha erken gitseydim kist olmus simdide olmqyi bekliyorum aşılama yapacam ama bir türlü olmadim hala

kızlar benim de günü gününe tık diye gelirdi iki ay önce beş gün gecikti , geçen ay da çok erken geldi bu ara havadan mı sudan mı bilmiyorum şaşmayan adet düzenim iki aydır sapıttı..bakalım bu ay bat 8 ekim beklemedeyim geç döllenmeyse kan da da geç çıkar diye duymuştum biraz daha bekle istersen canım

cnm benım ınsallah oyledır. adet olacaksam olayım artık bu belırsızlık cok kotu

gerçekten beklemek kötü ağrım oluyo ilaç içemiyorum..grip oluyorm doktora gidemiyorum ..psikolojisi cidden kötü cnm ..nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…