• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET GECİKMESİ YAŞIYORUM KAN TESTİ NEGATİF

Ben de sizinle aynı durumdayım, konu olarak da açtım. İnşallah siz hamilesinizdir, benim testlerim negatif çıkıyor.
Merhaba hanımlar muhtemel adet tarihim 19 marttı hala adet olmadım. Duphaston kullanmıştım 10 nisanda bıraktım bırakalı 11 gün oldu ama hala adetim gelmiyor ağrılarım var yani aynı adet belirtilerim var ama testler negatif. Geç döllenme falar olabilir mi ki ya çok moralim bozuk

Kızlar selam. Benim de kafam çok karışık. Deneyimlerinize ihtiyacım var. SAT 19 martı ve uygulamaya göre BAT 16 Nişandı. Gecikmenin 5.günü idrarda, ertesi günü de kanda negatifti. Bugün gecikmenin 10.günü gibi görünüyor. Son ilişki 7 nisansa yine de gebelik mümkün mü acaba?

Merhaba hanımlar muhtemel adet tarihim 19 marttı hala adet olmadım. Duphaston kullanmıştım 10 nisanda bıraktım bırakalı 11 gün oldu ama hala adetim gelmiyor ağrılarım var yani aynı adet belirtilerim var ama testler negatif. Geç döllenme falar olabilir mi ki ya çok moralim bozuk
Merhabalar sonucunuz ne oldu

Merhaba, bazen gecikmede hemen cikmiyor 10 gun sonra cikiyor, burda cok okudum.
ben de kimyasal olduğu zaman gecikmenin 10. Gununde öğrenmiştim. Biraz daha sabret kan testini tekrarla bence. Olmasa da uzulme ama hepimiz ugrasiyoruz burda bir suru anne adayi var🌸
kimyasal gebelik olduğu zaman naptınız?

Back
X