6 gun oldu ama hala negatiff[/QUOTE
Kan testi yaptırdın mı çünkü adetin de geçeli 6gün olmuş gebelik varsa kesin kan testinde çıkar
doktora gittinmi bu konuda, ben de oğlumu doğurmadan önce tedavi görmüştüm, senin gibi 1 haftaya yakın adetim gecikti ama testte negatif çıkmıştı, hemen arkasından da geldi, psikolojik de olabiliyor yani, eğer bebek istiyorsan kendini serbest bırakmalısın
Yaptm 3.gun ama 0, 100 cikti bugn 6 gunnoldu6 gun oldu ama hala negatiff[/QUOTE
Kan testi yaptırdın mı çünkü adetin de geçeli 6gün olmuş gebelik varsa kesin kan testinde çıkar
Yaptm 3.gun ama 0, 100 cikti bugn 6 gunnoldu
Gebelik yok sanırım canım çünkü ben adetim geçeli 2 gün olmuştu değerim 586 çıkmıştı. Adet düzensizliğin varmıydı ki polikistikover felan
Gebelik yok sanırım canım çünkü ben adetim geçeli 2 gün olmuştu değerim 586 çıkmıştı. Adet düzensizliğin varmıydı ki polikistikover felan
Hyr cnm.genelde düzenli 28 gnde gelir
Doktora gitmedim pzrtsiye kadar bekliyim glmzse gderm dye dusundm sen kan testi yaptrmismydn adetn kac gun geçmişti
ben zaten kan testiyle anlamıştım negatif olduğunu, biz o dönemde tedavi görüyorduk dediğim gibi, o ay aşılama olmuştu, ben de baya bi umutlanmıştım, sat üzerinden de baya bi geçince gebelik olduğunu düşündüm, ama kan testinde negatif çıktı, hatta laboratuardaki görevliye kesin mi demiştim, hiç sinyal yok birazcık sinyal olsaydı sana evet gebe olabilirsin derdim ama yok malesef demişti, onun için diyorum eğer bebek isityorsanız psikolojik de olabilir
Belkide olabilir ilk defa byle bi gecikme olunca heveslendm ama 3 gun once 0.100 cikti ama surekli ruya gruyrm hamilelikle snrm pskolojk test negatf olnca pekde umudum kalmadi ztn
canım bebek sen istiyorsun diye değil gelmesi gerektiği zamanda gelir, önce bnu kafana yerleştir, ben de tedavi gördüm ve bebek özlemi çekenlerin duygularını iyi bilirim, ama şöyle de birşey var ki ilk bebeğimi tedaviyle kucağıma aldım, şu anda 5 yaş 4 aylık oldu oğlum, ikinci bebeğime de 34 haftalık hamileyim ve 2. hamilelik sürpriz oldu, tam da oğlumuza bir kardeş gelse mi acaba düşünsek mi düşündük düşünüyoruz hadi bakalım derken şak diye hamile kaldım, istenen ama hiç beklenmeyen bir bebek yani, velhasılı anlatmak istediğim oğlumda tedavi gördüm ama bunda da hiç beklemediğim kadar hızlı kavuştum, hem üstüne üstlük bu da kızyani demek istiyorumki rabbimin hazinesinde tükenmez, sen duanı et çabanı göster gerisini de allaha bırak, o ne zaman neyi vereceğini en güzel bilir
Haklisin Rabbim en iyisini bilir ve zamani geldiğinde elbet ki verir biz istemeyi bildikten sonra Allah bağışlasin bebeğinide Allahim sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah teşekkür ederim işimiz Allah'a kaldiysa zaten olmuş bilelim hayirlisi neyse o olsun :)))
yaa demi ne güzel söylemiş şems-i tebrizi, bak kendi ağzınla söylüyorsun, işin allaha kaldıysa olmuş bilen güzel en hayırlı zamanda rabbim kavuştursun seni özlemine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?