B baharr26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2021 5 3 36 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi baharr26 #1 Merhaba arkadaşlar, adetim 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı acaba yarın tekrar yapsam daha pozitif çıkma ihtimali var mıdır
Merhaba arkadaşlar, adetim 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı acaba yarın tekrar yapsam daha pozitif çıkma ihtimali var mıdır
L Limonlu Su "Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı." Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Nisan 2020 9.887 21.478 278 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi baharr26 #2 baharr26 .!.: Merhaba arkadaşlar, adetim 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı acaba yarın tekrar yapsam daha pozitif çıkma ihtimali var mıdır Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün bekleyin 2 3 gün gecikme yaşanabilir
baharr26 .!.: Merhaba arkadaşlar, adetim 1 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı acaba yarın tekrar yapsam daha pozitif çıkma ihtimali var mıdır Genişletmek için tıkla... Bir kaç gün bekleyin 2 3 gün gecikme yaşanabilir
B baharr26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2021 5 3 36 1 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi baharr26 #3 Limonlu Su .!.: Bir kaç gün bekleyin 2 3 gün gecikme yaşanabilir Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkür ederim
Limonlu Su .!.: Bir kaç gün bekleyin 2 3 gün gecikme yaşanabilir Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkür ederim