• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim sökülmedi hamile olabilir miyim

AfatmaC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
98
67
38
34
Kızlar normalde adet günüm 17 Kasım. geçen ayda 1 hafta gecikti daha sonra normal bir şekilde adet olmuştum bu ay yine gecikmenin 7. Günü hafif lekeler geldi daha sonra peçeteye çok açık kahve pembe arası geliyor ayın 20. Sinde Dr A girmiştim sağ tarafta olgun bi yumurta var 20sinde ve 22sinde ilişki olsun dedi değerlendirdik bu günlerde gebelik olmuş o yüzden reglim düzgün olmamış olabilir mi? Birde Dr gittiğimde kan istemişti gecikmenin 3. Günü idi beta hcg 0.02 çıkmıştı pek umudum yok ama gönül istiyor yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım

Kızlar normalde adet günüm 17 Kasım. geçen ayda 1 hafta gecikti daha sonra normal bir şekilde adet olmuştum bu ay yine gecikmenin 7. Günü hafif lekeler geldi daha sonra peçeteye çok açık kahve pembe arası geliyor ayın 20. Sinde Dr A girmiştim sağ tarafta olgun bi yumurta var 20sinde ve 22sinde ilişki olsun dedi değerlendirdik bu günlerde gebelik olmuş o yüzden reglim düzgün olmamış olabilir mi? Birde Dr gittiğimde kan istemişti gecikmenin 3. Günü idi beta hcg 0.02 çıkmıştı pek umudum yok ama gönül istiyor yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım
20 kasımdan mı bahsedıyorsun yumurta vardı dıye? oyleyse 4 unden de sonra ancak adet olursun zaten o yumurtanın etkısıyle adet dongun hazırlancak ve eger dollenme olmadıysa atılması ıcın bıle daha adetıne var yanı:) su an gecıkmıs olmuyorsun dolayısıyla bence hala umut var kanamaya bısı dıyemem. onun adetle mı alakası var baska bı lekelenme mı dr bıle bısey dememıs bız de bılemeyız. 22 sınde dollenme oldu dıyelım 6 sında adet olmazsan o zaman kan ver ıdrar testı yapabılıyorsan da 4 u iyi tarıh :) hakkında hayırlısı olsun

Son adet tarihinin ilk günü ne zamandı? 22’sinde tutmuş olsa 22+14 Aralık ayının 5/6/7si bat tarihin şu an. Bugün ayın 27’si yerleşme için erken gibi geldi ama olabilir. Ya yerleşme kanamasıdır ya da çatlama akıntısı da bazen renkli olabiliyor. Regl tarihi 6 aralık diye hesapladım.

Back
X