- Konu Sahibi merhametli
merhaba arkadaşlar,o kadar gerginimki bomba gibiyim patlamak üzereyim,,,bu ay o kadar gebelik belirtisi yaşadım..umutlandım,adet günüm 14 aralıkdı dayanamadım 13 aralıkda kan testi yaptırdım negatif..ağlamıycam diye kendime söz vermiştim ağlamadım..ama negatifi duyunca yüzümün alev aldığını hissettim..
(gece 11 e kadar hiç bişeyim yoktu 11 den sonra vertigom atak yaptı kendimi sıkmaktan sinir stresden hasta oldum ateş bulantı baş dönmesi mahvoldum geceyi acilde geçirdim serum bağladılar..göğüslerim şi adet olacak gibi sancılarım oluyor,inanılmaz sinirliyim ağlamaklıyım namaz kılıyorum dualar ediyorum ama içimin sıkıntısı geçmiyor çok üzgünüm
lütfen bana dua edin ben dua isteyen kimi görürsem o an ediyorum ve ş an benimde dualrınıza çok ihtiyacım var.kimin duası kabul olur onu birtek RABBİM bilir...inşaalah bir an önce adetim gelirde rahatlarım...halbuki bu ay o kadar bitkisel küre erkenden gelmesi gerekirdi gelmedi...
allah menapoza girenlere sabır versin..ne kadar sıkıcı bir durum...sabır Rabbim sabır...