adetimde beni geren olay

carrie_izmir

kamikaze..
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
136
20
298
ankara
her zaman düzenli adet görürdüm...1 aydır düzenli besleniyorum..yani benimgibi yemek yiyen birisi için diyetteyim diyebilirim...adetimden hemen sonra başladım rejime ve bu ay 2 hafta kadar gecikti..olmanın sinyallerini verdi az az kanamam oldu ama tamamıyla 2 hafta geciktikten sonra oldu..3 gün sürdü ki hep 3 gün sürer..1 hafta geçti üstünden dünden beri kanamam var..sinirlerim bozuldu...acaba hava ve beslenme değişiminden midir? yoksa jinekologla birebir görüşmem gerekir mi?? şimdiden teşekkür ederim:)

cnmmm inan yaz ayının gelmesi bile adet düzenini deiştirebiliyor..heleki mevsim deişikligi ve diyet yapmannnn gayet normal bence düzensiz olmasına...içine sinmiosa doktora görün ama normal bence hiç dert etme diger ayda bak aynı şekilde giderse gidersin doktora:)geçmiş olsun kuzu:)

ay inşallah ya...dün sinirlerim bozuldu resmen:) o zaman şimdilik rahatlayıp bir sonraki aya bakıcaz:) bu arada kuzu demişsiniz ya hem beni herkes böyle çağırır hem de ismimin anlamı kuzu demek:)) bayıldım!!

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kelimesi herzmana daha içten gelir banada kullanırım genellikle ama bukdr isabetli olmamıştır heralde:)
cnmmm bendeee mevsim deişikliginde yada rejim falan yapınca deişiklik oluyor adetimde bi kaç aya düzene girer eger girmesse gidersin doktora ama bence normaldir hiç vesvese falan etme:)

her zaman düzenli adet görürdüm...1 aydır düzenli besleniyorum..yani benimgibi yemek yiyen birisi için diyetteyim diyebilirim...adetimden hemen sonra başladım rejime ve bu ay 2 hafta kadar gecikti..olmanın sinyallerini verdi az az kanamam oldu ama tamamıyla 2 hafta geciktikten sonra oldu..3 gün sürdü ki hep 3 gün sürer..1 hafta geçti üstünden dünden beri kanamam var..sinirlerim bozuldu...acaba hava ve beslenme değişiminden midir? yoksa jinekologla birebir görüşmem gerekir mi?? şimdiden teşekkür ederim:)

selam sohbet epey ilerlemiş, kskandım:)) bu şeklilde olan adet düzensizliklerinde tekrarlama var ise önemlidir. gebelik ihtimaliniz yok ise rahat olabilirsiniz. büyük bir sorun yoktur.

Back
X