Hamile miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siyahmelek1324

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
53
5
1
22
5 Temmuzda erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. İçime boşalmadı hatta çok erken geldi. Girdi fakat boşalırken dışarı çıkarttı. Sonrasında 9 Temmuzda ben adet gördüm. Pıhtılı bir şekilde oldu. Fakat normalde 5 gün düzenli bir kanamam olurken bu sefer 3 gün normal kanamam oldu. Birkaç gündür de çok az leke şeklinde oluyor. Rengi kan kırmızısı. Normalde daha koyu kırmızı oluyordu. Fakat son 1 haftadır diyetteyim ve bol su içiyorum. Bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Hamilelik gibi bir durum söz konusu mu?

5 Temmuzda erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik. İçime boşalmadı hatta çok erken geldi. Girdi fakat boşalırken dışarı çıkarttı. Sonrasında 9 Temmuzda ben adet gördüm. Pıhtılı bir şekilde oldu. Fakat normalde 5 gün düzenli bir kanamam olurken bu sefer 3 gün normal kanamam oldu. Birkaç gündür de çok az leke şeklinde oluyor. Rengi kan kırmızısı. Normalde daha koyu kırmızı oluyordu. Fakat son 1 haftadır diyetteyim ve bol su içiyorum. Bundan kaynaklı olabileceğini düşündüm. Hamilelik gibi bir durum söz konusu mu?
Hayır adetin geldiyse hamile falan değilsindir sakin ol diyet kilo kaybı adeti çok etkiliyor ondandır büyük ihtimalle 😅

5 temmuzda ilişki- 9 temmuzda kanama, aradan geçen 4 günde hamilelik? Yine allah bilir ama pek mümkün değil 😒 Ayrıca korunmayı bilmiyorsanız ve korunmasız ilişkinin doğuracağı sonuçları göze alamıyorsanız, hiç o toplara girmemek de mantıklı, ne dersin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X