merhaba kizlar cok silik kirmizi bir çizgi var sizce hamilelik olabilirmi yumurtlama gununden 1 gun sonra iliski yasandi ve ustunden 10 gun gecmisti testi yaptim bugun adet olmam gerekiyor ama daha olmadim aklim cok karisti yardimci olabilecek biri var mi
merhaba kizlar cok silik kirmizi bir çizgi var sizce hamilelik olabilirmi yumurtlama gununden 1 gun sonra iliski yasandi ve ustunden 10 gun gecmisti testi yaptim bugun adet olmam gerekiyor ama daha olmadim aklim cok karisti yardimci olabilecek biri var mi
hala adet olmadim kan testi versem ne cikar hic bilmiyorum psikolojim bozuldu artik bugun yine yaptim bu sefer ilk 3 dakikada cok hafif kirmizi bi cizgi vardı
kızlar adet gecikmemin uzerinden bugun 9 gun geçti ben 7. gunde kan test verdim beta hcg 0.100 cıktı bundan 1 yil once yine supheleniyordum o zaman 0.1 cikmisti. simdi 0.100 cikinca bi supheye dustum sizce bu deger yukselir mi ? yoksa ne zaman vermem gerekiyor birdaha ? (hala adet olmadim)
kızlar adet gecikmemin uzerinden bugun 9 gun geçti ben 7. gunde kan test verdim beta hcg 0.100 cıktı bundan 1 yil once yine supheleniyordum o zaman 0.1 cikmisti. simdi 0.100 cikinca bi supheye dustum sizce bu deger yukselir mi ? yoksa ne zaman vermem gerekiyor birdaha ? (hala adet olmadim)
Kızlar adete 5 gün kalmış sogan kürü yaptım bu ay damla damla 1 haftadır kanama goruyorum akşam anlık gelen bel agrisi kaç gün önce kasik ağrısı ve midem ağzıma geliyordu size yarın yapsam bişey varsa çıkarmı bu arada 4 aylık evliyim
Hanımlar ben 27-28 günde bir adet görüyorum genelde, bu ay 27 günden hesaplarsam yumurtlamamdan sonraki 5.günde, 28 günden hesaplarsam sonraki 4.günde partnerimle cinsel birlikteliğim oldu. Sadece başta korunmadan içime girdi sonrasında korunarak devam ettik. Yine de aklımda soru işareti olduğu için cinsel birliktelikten 8 gün sonra yani dün hastaneye gittim ve bi kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bugün ya da yarın reglimin başlaması gerekiyor ama aklım orda kaldı. Sizce gebelik gibi bi ihtimalim söz konusu mudur?