• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 1 gün kala gebelik belirtileri

blueworld123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
6
1
1
27
Merhaba. 1 buçuk senedir evliyim. 4-5 ay korunmasız ilişki sonrası olmayınca hormon testi verdim. Pcos teşhisi aldım. Temmuz ayından beridir klomen + ovitrelle tedavisi gördüm ama sonuç alamadık. Eşime eylül ayında spermiogram yapıldı onun da değerleri istediğimiz gibi çıkmadı. Hareketsizlik + şekil bozukluğu olduğunu öğrendik. Proxeed plus kullanmaya başladı eşim bende doktor tavsiyesi ile metafin başladım. Bu ay yine ovitrelle vuruldum. Şu an adetime 1 gün var. Hem temmuz ayında hem eylül ayında iki kere adete 1 gün kala yapılan testlerde pozitif görüp adet oldum. Bu ay yapmıyorum ama sabır da çok zor. Bu süreçte o kadar çok bu sayfaya baktım ki, biraz da uzun yazdım ama benimle aynı durumda olan arkadaşlarımla istişare etmek için üye oldum. Bu ay ki belirtilerim ara ara mide bulantısı, öğürme, göğüs ağrısı ve şişlik, kasık ağrısı var. Yarın sabah ilk testimi yapmayı düşünüyorum allah bu ay hayırlı haberi almayı nasip etsin.🙏 sizde benimle aynı şeyleri yaşıyorsanız konuşalım, birbirimize fikir verelim.

Umarım hamilesinizdir🤗 ama ovitrella kullandıktan sonra gebelik testi bazen iğneden dolayı yanlış gösteriyor belkide temmuz ve Eylül ayında bu yüzden çift çizgi görmüşsünüz. Ovitrelladan sonra doktorlar evde testle değil de kanka bakılmasını öneriyor genelde

Umarım hamilesinizdir🤗 ama ovitrella kullandıktan sonra gebelik testi bazen iğneden dolayı yanlış gösteriyor belkide temmuz ve Eylül ayında bu yüzden çift çizgi görmüşsünüz. Ovitrelladan sonra doktorlar evde testle değil de kanka bakılmasını öneriyor genelde
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Evet doktorum da öyle söyledi ama kan testi ne zaman vermek doğru olur sizce?

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Evet doktorum da öyle söyledi ama kan testi ne zaman vermek doğru olur sizce?
Adet gününüz yarın normalde cuma günü verirseniz daha doğru sonuç alırsınız yada olmazsanız sabredemeyip akşamdan da vere bilirsiniz🤗 kaç gün oldu ovitrella kullanalı

Adet gününüz yarın normalde cuma günü verirseniz daha doğru sonuç alırsınız yada olmazsanız sabredemeyip akşamdan da vere bilirsiniz🤗 kaç gün oldu ovitrella kullanalı
29 eylül de vuruldum. 16 gün oldu bugunle beraber. Valla sabredemeyecek gibiyim de bakalım hayırlısı🫠

Back
X