Adetime 1 gün kala sizce ne olabilir kızlar🙏🙏😥

Boncuk_1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
10
7
1
36
Selam arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz acaba? Adetime bir gün var ve normalde adet belirtilerim olurdu şimdi ise yok ayrıca karnım hafif şiş göğüslerimde sert sanki ve meme kenarında sivilce gibi noktalar var yüzüm durduk yere kaşınıyor ayrıyetten gözlerim,de durduk yere,sulu sulu delicesine, sebepsizce yaş akıyor,yanıyor sütyen arkası gitmeyen bir ağrı sizce adetime 1 gün kala test alıp yapsam mı bilenler nolur yorum yapsın sizde oldu mu bunlar

Test yapın belirti ile olacak iş değil. İnşallah vardır.
Ben hamile kalınca tek bir belirti bile yaşamadım sadece regl gecikmesi. halen bile yaşamıyorum.

Test yapın belirti ile olacak iş değil. İnşallah vardır.
Ben hamile kalınca tek bir belirti bile yaşamadım sadece regl gecikmesi. halen bile yaşamıyorum.
Umarım herkezin gönlüne göre rabbim anne olmayı biz gibi isteyen tüm bayanların kucağı boş kalmasın diye nasip eder ama ilk defa bu belirtiler başıma geldi ve eşimin içki bardağından kokla yalnış mı koydum diyince 3 kere öğürtü geldi anlıycağınız arada kaldım kuzular

Amin aminnn inşallah test yapın siz erken gebelik testi varsa gösterir illa hakkınızda hayırlısı olsun

Regl olacak gibi değilseniz bi test yapın madem 1 gün var,çıkabilir. Regl ile gebelik belirtileri aynı olduğu için biz ne desek yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…