Adetime 10 gün var

Sudesin41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
44
27
38
30
Merhaba kizlar acil cevaplar arıyorum
Adetime henüz 10 gün var ve aşırı bel ağrısı kabızlık şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum acaba hamile olabilir miyim ?

Adetime henüz 10 gün var ve aşırı bel ağrısı kabızlık şişkinlik ve gaz sancısı çekiyorum acaba hamile olabilir miyim ?
Bana biraz erken gibi geldi ama belli de olmaz bu isler. Gecikince test yapın.

ovulasyon ya da döllenme tarihini net biliyorsan 6.gün filan belirtiler başlıyor, testte de eren gebelik testinde döllenmeden 7 gün sonra çıkar

Ayın 17 di yumuttlama gunumdu nasıl hesaplayabilirim yardımcı olur. Musun
17 şubat mı daha testte çıkmz ama 1 hafta sonra erken gebelikte çıkabilir, yumurtlama günü 17 m o gün korunmasız ilişki oldu mu olsa bile 18i ya da 19 unda da döllenme olmuş olabilir geç döllenme yani sonuçta sperm 72 saate kadar canlı kalıyo bazı dr.lar 5 gün bile canlı kalır diyor

17 şubat mı daha testte çıkmz ama 1 hafta sonra erken gebelikte çıkabilir, yumurtlama günü 17 m o gün korunmasız ilişki oldu mu olsa bile 18i ya da 19 unda da döllenme olmuş olabilir geç döllenme yani sonuçta sperm 72 saate kadar canlı kalıyo bazı dr.lar 5 gün bile canlı kalır diyor
Evet oldu korunmasız hatta 15 inden sonra hergub devam ettik

Back
X