• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.gün embriyosu ile transfer 11.gün belirti yok

6. Gün emriyosuyla mı hamile kaldınız benim de 6. Gün emriyosu 9. Hafta bitti çok şükür Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 6. Gün emriyosu transferi bekleyenlere umut olsun sürecimiz inşallah 🤲🏻♥️
Evet benimde 6.gün embriyosu çok şükür bu süreçte pozitif neşeli biri olmak ve yaş faktörü bence çok etkili herkese umut olsun darısı 9.haftaya sizin işiniz kolaylaşmış şimdiden sağlıkla gelsinler 😇
Merhaba benimde 2. Transferim 6. Gün embiriyosu sizin gibi İdrar testi yaptınız mı yaptıysanız ne zaman pozitif gördünüz

Merhaba benimde 2. Transferim 6. Gün embiriyosu sizin gibi İdrar testi yaptınız mı yaptıysanız ne zaman pozitif gördünüz
Yapmadım cnm benim ilk transferim 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yapmıştım negatif çıktı sonra 12. Gün kanda pozitif çıktı o günden sonra yemin ettim yapmam diye. Burada da çok okuyorum yalancı pozitifler yalancı negatifler asla değmez zaten yeterince stresliyiz. Çok dayanamıyorsanız gününüzden önce kan testi verin idrar yine yapmayın. İnsalalh bebeginiz sizinledir ♥️

Yapmadım cnm benim ilk transferim 3. Gün emriyosuydu 6. Gün test yapmıştım negatif çıktı sonra 12. Gün kanda pozitif çıktı o günden sonra yemin ettim yapmam diye. Burada da çok okuyorum yalancı pozitifler yalancı negatifler asla değmez zaten yeterince stresliyiz. Çok dayanamıyorsanız gününüzden önce kan testi verin idrar yine yapmayın. İnsalalh bebeginiz sizinledir ♥️
Amin amin ya muin inşallah benimledir 🥰gerçekten çok zor bi süreç günler geçmek bilmiyor 4. Ve 5. Gün dayanamayıp test yaptım negatif görünce bugün cesaret edemedim zaten günümü beklemek en iyisi herhalde yoksa kafayı yicem

Back
X