- 26 Temmuz 2024
- 19
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Mucizeolsun35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir lakin çok koyu değil. Yani oladabilr tabi. Benim gördüklerim genelinde daha koyu oluyordu ovulasyon testleri. Sen bence gebelik testi varsa yap . Beta 10 bile çıksa algılar testLütfen yardımcı olun sizce varmidir birçok kişi böyle öğrenmiş
Gebelik olabilir lakin çok koyu değil. Yani oladabilr tabi. Benim gördüklerim genelinde daha koyu oluyordu ovulasyon testleri. Sen bence gebelik testi varsa yap . Beta 10 bile çıksa algılar test
Olabilir bence. Reglime 4 gün kala benim ovulasyon böyle çıkmıştı sonra gün gün ikisi de aynı koyuluğa geldi T daha koyu oldu hatta. Ve hamileydim. Zaten regle yakın bu kadar koyu olmuyor yüksek olasılıkla. Hamilelikte böyle koyulaşmaya başlıyor genelde.
Gerçekten mi ilk bebegimi 1 sene önce erken doğum yaptım 6 aylık 3 gün yaşadı ve melek oldu artık yeniden istiyoruz çok istiyorum 5 gün kala adete yapmistim onda aşırı silikti bunda baya koyu çıktıOlabilir bence. Reglime 4 gün kala benim ovulasyon böyle çıkmıştı sonra gün gün ikisi de aynı koyuluğa geldi T daha koyu oldu hatta. Ve hamileydim. Zaten regle yakın bu kadar koyu olmuyor yüksek olasılıkla. Hamilelikte böyle koyulaşmaya başlıyor genelde.
İnşallah okadar çok istiyorum kiiCanım bu pozitif değil :/ yani lh böyle dalgalanıyor zaten. Regline daha varmış zaten, hiç belli olmaz inş vardır birşeyler![]()
Ay valla bende öyle. Reglime 6 gün kaldı o kadar umudum yok ki bu saatte doktor araştırıyorumİnşallah okadar çok istiyorum kii
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. Dualarım seninle, İnşallah vardır. Yarın tekrar yap bence. Benimde böyleydi sonra pik yaptı regl günümde falan. Ve bu şekilde olup hamile olan ovulasyon testleri zamanla pik yapan çok kişi gördüm burada. İnşallah sende hamilesindirGerçekten mi ilk bebegimi 1 sene önce erken doğum yaptım 6 aylık 3 gün yaşadı ve melek oldu artık yeniden istiyoruz çok istiyorum 5 gün kala adete yapmistim onda aşırı silikti bunda baya koyu çıktı
Bende ovulasyon ile öğrendim regline 3 5 gün kala atım sana gebelik testin varsa yapGerçekten mi ilk bebegimi 1 sene önce erken doğum yaptım 6 aylık 3 gün yaşadı ve melek oldu artık yeniden istiyoruz çok istiyorum 5 gün kala adete yapmistim onda aşırı silikti bunda baya koyu çıktı
Benimde inşallah koyulasirBende ovulasyon ile öğrendim regline 3 5 gün kala atım sana gebelik testin varsa yap
İnşallah aminnÇok üzüldüm canım Allah sabır versin. Dualarım seninle, İnşallah vardır. Yarın tekrar yap bence. Benimde böyleydi sonra pik yaptı regl günümde falan. Ve bu şekilde olup hamile olan ovulasyon testleri zamanla pik yapan çok kişi gördüm burada. İnşallah sende hamilesindir![]()
Beklemek çok zor ya bende çok heyecanlıyım ama hayal kirikligindan korkuyorumAy valla bende öyle. Reglime 6 gün kaldı o kadar umudum yok ki bu saatte doktor araştırıyorum![]()
Bugun adet olucam ama bilmiyorum gelirmi ovilasyon testim böyle çıktıBende ovulasyon ile öğrendim regline 3 5 gün kala atım sana gebelik testin varsa yap
Benimde böyle idi bir gebelk testi yaoBugun adet olucam ama bilmiyorum gelirmi ovilasyon testim böyle çıktı
Ne durumdasın canım gebelik testi yap istersenBugun adet olucam ama bilmiyorum gelirmi ovilasyon testim böyle çıktı
Hadi inşallah güzel haberlerle gelBugünde bekleyim yarın yapayım diyorum