- 22 Aralık 2020
- 528
- 391
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serebna kaya
Oyyy maşallah inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla doğar minikCnim 2.bi test yptim ve cok sukur hamileyim net cikti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy maşallah inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla doğar minikCnim 2.bi test yptim ve cok sukur hamileyim net cikti
Allah razi olsun amin ins hep beraberOyyy maşallah inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla doğar minik![]()
Benim de 2 gün gecikmeyle silik çıkmıştı siz adetiniz geçmeden silik de olsa görmüşsünüz bence gebelik vardır. Test resmi olsa daha kolay olur yorum yapmamız. Bu arada yarın yada adetiniz gecikince testi tekrarlarsanız yine silik çift cizgi olsa bile büyük ihtimalle hamilesiniz. Ardından kan vererek sonucu kesinlestirirsiniz![]()
Hayır kullanmadım 30 günde bir adet olduğum için yumurtlamam 16. Güne denk geliyor, 14 üncü günden itibaren iki güne bir ilişki ile yumurtlamayı tutturdukBir sey soracagim siz ovulasyon testi kullandiniz mi ne zaman yumurtlama oldu biliyor musunuz?
Cok teşekkürler bilgi için Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsinHayır kullanmadım 30 günde bir adet olduğum için yumurtlamam 16. Güne denk geliyor, 14 üncü günden itibaren iki güne bir ilişki ile yumurtlamayı tutturduk![]()
Amin inşallah. Rica ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Cok teşekkürler bilgi için Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin![]()
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde iğneye gerek yok 3 güzel yumurtan var catlamak üzere gün aşırı ilişki dedi doktorum dediğini yaptikta ve benim o günden beri geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var ilk kez yaşadım yalnızca adete 2 3 gün kala başlardı ama o gün bugündür ağrım var göğüs agrimda 10 gün önceden başlardı şuan reglime 4 gün var ve bugün göğüs acım başladı test yaptım negatif üzüldüm sonucu görünce ama umut oldunuz bana sizin gibi güzel haberi alırım inşallah bendeBen soyliyim belirtileri ovulasyon gününde birliktelikten sonra adet günüme kadar kasik agrım oldu, adetim yaklaştıkça adet olacağım sanıyordum bu ay da olmadı diyordum ve göğüslerim büyümüştü dokunmaya bile gelmiyordu onun dışında ne mide bulantim oldu ne başka bisey. Şu ana kadar ne midem bulandı ne istifar ettim hamileliğim güzel geçiyor Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah.![]()
İnşallah bebek vardır..gününüz gecikince tekrarlayın testi çoğu kişinin adet öncesinde cikmayabiliyor. Ağrıların sebebi inşallah bebegin tutunuyor olmasıdırBen bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde iğneye gerek yok 3 güzel yumurtan var catlamak üzere gün aşırı ilişki dedi doktorum dediğini yaptikta ve benim o günden beri geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var ilk kez yaşadım yalnızca adete 2 3 gün kala başlardı ama o gün bugündür ağrım var göğüs agrimda 10 gün önceden başlardı şuan reglime 4 gün var ve bugün göğüs acım başladı test yaptım negatif üzüldüm sonucu görünce ama umut oldunuz bana sizin gibi güzel haberi alırım inşallah bende
Beni düşündüren de ağrılarım oldu ilk kez bu kadar uzun süreli ağrım oldu çok umitliyim bu ay negatif görünce üzüldüm ama hala umudum varİnşallah bebek vardır..gününüz gecikince tekrarlayın testi çoğu kişinin adet öncesinde cikmayabiliyor. Ağrıların sebebi inşallah bebegin tutunuyor olmasıdır![]()
Umut hep var..Beni düşündüren de ağrılarım oldu ilk kez bu kadar uzun süreli ağrım oldu çok umitliyim bu ay negatif görünce üzüldüm ama hala umudum var
Amin canımUmut hep var..Hayırlısı olsun inşallah..Allah hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
![]()
Benımde öyle 3 gün var erken gebelik testinde silik çıktı inş vardır yaAdetüme 3 gün var .idrar testinde silik çizgi çıktı.sadece belim agırıyor.bildiğimiz adet sancıları acaba hamilemiyim yardımcı olurmusunuz.idrarda silik çizgi çıkıp da kan testinde negatif olan var mı
Var gibi görünüyor canımBenımde öyle 3 gün var erken gebelik testinde silik çıktı inş vardır yasizce varmı kozlar
İlk 5-10 dakika içinde çıktıysa var bence. Benim normal test olmasına rağmen 3 gün öncesinde silik çıkmıştı.Benımde öyle 3 gün var erken gebelik testinde silik çıktı inş vardır yasizce varmı kozlar
Kesın var bnmde boyleydı hayırlı olsunBenımde öyle 3 gün var erken gebelik testinde silik çıktı inş vardır yasizce varmı kozlar
Hemen çıktıysa silik çizgi, var gibiVar mı sizce Eki Görüntüle 2848407
Merhaba, bunu yazdığınız ay hamile miydiniz?Benimde sarı akıntım var. Ben soğan kürü yaptım bu ay hergun tam icemesemde yaptım ona bağlı akıntımi gebelik mi yoksa enfeksiyon mu var bilmiyorum adetime 3 gün var beklicem arada Bi bel ağrısı kasık bölgesinde karıncalanma ve göğüs uçlarıma ara ara karincalanma Allah büyük ne diyelim