- 2 Ekim 2024
- 194
- 40
- 24
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozuk olabilir tekrarla bence
Tekrardaigimda da böyle çıktı 2. Çizgi silik bi şekildeTest bozuk olabilir tekrarla bence
Erken gebelik testi alabiliyosanız onda deneyin o daha net çıkartır eğer varsaTekrardaigimda da böyle çıktı 2. Çizgi silik bi şekilde
Onu da adetime 5 gün kala yapmıştım onda da cikmistiErken gebelik testi alabiliyosanız onda deneyin o daha net çıkartır eğer varsa
Ozaman hamilesin canım bence kan testi verirsen çok daha net olurOnu da adetime 5 gün kala yapmıştım onda da cikmisti
Burda çok az belli oluyo ama var bu 5 gün varken adetimeOnu da adetime 5 gün kala yapmıştım onda da
Bunda görüyorum evet ama diğer üstteki resimde kaydı dediğiniz çoğu kasetlerde yda erkenlerde oluyor önemli olan pencerenin kapsadığı alanda çıkan çizgiTekrardaigimda da böyle çıktı 2. Çizgi silik bi şekilde
Tekrarladığımda oldu o test bozukmuş demekki çünkü baya pembe oldu 10-15 dk geçinceBunda görüyorum evet ama diğer üstteki resimde kaydı dediğiniz çoğu kasetlerde yda erkenlerde oluyor önemli olan pencerenin kapsadığı alanda çıkan çizgi
Sadece daha net belli olması için üstündeki kasedi çıkarttım şuan attıklarım pencerenin içinde ama hala güvenemiyorumTekrarladığımda oldu o test bozukmuş demekki çünkü baya pembe oldu 10-15 dk geçince
Siz n’aptınız test verdiniz miBunda görüyorum evet ama diğer üstteki resimde kaydı dediğiniz çoğu kasetlerde yda erkenlerde oluyor önemli olan pencerenin kapsadığı alanda çıkan çizgi
Verdim ama sonucum çıkmadı daha cnımSiz n’aptınız test verdiniz mi
İnsallah hayırlısı olur senin içinVerdim ama sonucum çıkmadı daha cnım
Sağol canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahİnsallah hayırlısı olur senin için
Bende yarın evde tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorumSağol canım Allah razı olsun hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Aynen sende rahatlarsın kafan rahat eder kan en iyisi. Ama işte negatif çıkınca onda daha çok üzülüyosunBende yarın evde tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum
Aynen sende rahatlarsın kafan rahat eder kan en iyisi. Ama işte negatif çıkınca onda daha çok üzülüyosun
Doğru söyleyosunuzÖyle kötü şeyler düşünme. Anlayamazsın kan takibi yapmadan zaten kimyasal olup olmadığını.