Benimde sol tarafimda agri canm sonra bobrek tarafima geciyoe ay insallah olmayiz da hamileyizdir ya pazartesi saglik ocagina gidecegim kandam baktiracagim bakarlar dgl mi ya ordaResmenn şafak sayıyoruz benim de 7 gün var iki haftadır kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafta çok ağrı oluyor belimde ağrıyor aynı yerden. Çok nadir bulantı yaşıyorum hayırlı haberler alalım inşallah ☺
Bakarlar canım ben geçmesini bekliyorum adetin çünkü hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumBenimde sol tarafimda agri canm sonra bobrek tarafima geciyoe ay insallah olmayiz da hamileyizdir ya pazartesi saglik ocagina gidecegim kandam baktiracagim bakarlar dgl mi ya orda
Bende suan pembe lekenmeler oldu bi damla kadar ne demek bu ay cildircam ne oldgunu anlamiyorm karmasa icerisindeyimBakarlar canım ben geçmesini bekliyorum adetin çünkü hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum
Adet olucan canım qaliba.bendede geliyodu öyle lekeler benim üşütmem vardı.tedavi gördüm ondan sora geçdi lekeler artık gelmiyorBende suan pembe lekenmeler oldu bi damla kadar ne demek bu ay cildircam ne oldgunu anlamiyorm karmasa icerisindeyim
Bende hc byle pemve lekenmeler gelmez ki adete yakin 1 gun kaldi yarin adet olursam gtmistr olmam insallah yaAdet olucan canım qaliba.bendede geliyodu öyle lekeler benim üşütmem vardı.tedavi gördüm ondan sora geçdi lekeler artık gelmiyor
Adetinin 2. Günü soğan kürü yapmaya başla canm 15 gün yap bence kesin hamile kalırsın umitsizliğe girme Rabbimin hazinesi cok geniş :)Kizlar merhaba dun kan verdim bugun kan sonucu alacaktim ogleden sonra sabah bi uyandim adet olmusum cok moralim bozuk elimi ayagimi herseyden cektim busefer cok umutluydum hc yasamadgim belirtiler yasamistm
Hayrolsun canım inşallahBenim de 3 gün var ve test yapmadım. 2 gece önce, rüyamda kan veriyordum 14 küsur çıkıyordu. Dün gece de idrar testim pozitif çıkıyordu ve çoook mutluydum. Hayrolsun inşallah :)))
Insallah bekledgin gbi cikar hersy benim bu ay yine olmadi cok uzuldm doktor esimin kontrole gtmesini soyledi senin degerlerin cok iyi hcbisey yok dedi esim gtti bugun insallah kotu bsey yoktur AllahmHayrolsun canım inşallah
Iyi düşün iyi olsun inşallah kotu birşey yoktur. Herşeyin bir çözümü vardır Rahat ol senInsallah bekledgin gbi cikar hersy benim bu ay yine olmadi cok uzuldm doktor esimin kontrole gtmesini soyledi senin degerlerin cok iyi hcbisey yok dedi esim gtti bugun insallah kotu bsey yoktur Allahm
Insallah vardir cozumu de bebegm olurIyi düşün iyi olsun inşallah kotu birşey yoktur. Herşeyin bir çözümü vardır Rahat ol sen