Adetime 3 gün var test yapsam olurmu

Sumoss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
19
8
1
31
Arkadaşalar merhaba adetime 3 gün var gebelik testi yapsam nekdar doğru sonuç alırım sizce

1 hafta önce lekelenme şeklinde iki üç damla şeklinde kahverengi lekeler geldi ve göğüslerimde hafif bi hassasiyet var ve bazı zamlar kasık ağrılarım oluyor

Arkadaşalar merhaba adetime 3 gün var gebelik testi yapsam nekdar doğru sonuç alırım sizce
Çıkar canım ben 4 gün kala daisy comfort yaptım 15 dkka da ikinci çizgi çıktı. İki gün kala da predictor test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarınla yaparsan çıkar canım Hadi hayırlısı

Merhaba herhangi bir belirtin var mi
Kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrılar oluyor bu 1 haftadır var normal aylarımda böyle ağrılarım olmazdı en fazla 1 yada 2 gün önce adet olacağımın belirtisi olurdu içimde bir ses evet var diyo başka bi seste heveslenme diyor yeni evliyim ve anlam veremiyorum

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…