- 14 Mart 2023
- 73
- 31
- 8
- 32
- Konu Sahibi yurtsever2018
-
Canım hemen mi cıktı buKızlar testime bakar mısınız sizce var mı bebiş ne olur yardımcı olun
Evet cnm iki dakka içinde felanCanım hemen mi cıktı bu
Yani iki dakka bile sürmedi aslındaCanım hemen mi cıktı bu
Var var. :) Hayırlı olsun kan verirsiniz en kısa zamandaYani iki dakka bile sürmedi aslında
Gebesiniz hayırlı olsunYani iki dakka bile sürmedi aslında
Ya çok mutlu oldum yazdıklarınıza bugün kan vereceğim insallah değerlerim güzel çıkar buraya yazacağım cnmGebesiniz hayırlı olsun
Bugün gece verecem cnm kan çok teşekkür ederim inanın içime su serptiniz Allahım isteyen herkese nasip etsin insallahVar var. :) Hayırlı olsun kan verirsiniz en kısa zamanda
Bak canım bende geçtiğimiz pazar akşam yaptım test kast test o bu kadar silik çıktı pazartesi günü erken gebelik yaptım çift cıktı kan verdim 23.10 cıktı bugün tekrar kan verdim artmış mı diye 195’e cıkmısYa çok mutlu oldum yazdıklarınıza bugün kan vereceğim insallah değerlerim güzel çıkar buraya yazacağım cnmiçimi ferahlattın
Ya çok mutlu oldum yazdıklarınıza bugün kan vereceğim insallah değerlerim güzel çıkar buraya yazacağım cnmiçimi ferahlattın
İnsaşşah benimde değerlerim yüksek çıkar adetine kaç gün kala kan verdin benim adetime 3 gün var dahaBak canım bende geçtiğimiz pazar akşam yaptım test kast test o bu kadar silik çıktı pazartesi günü erken gebelik yaptım çift cıktı kan verdim 23.10 cıktı bugün tekrar kan verdim artmış mı diye 195’e cıkmıs
Ben ilk adetime beş gün varken verdim 23.15 cıktı cok güzel dedi doktor cünkü adetine daha cok var dedi bugün tekrar verdim bir gün vardı adetime 195 cıktı inşallah seninde güzel cıkar yaz buraya merak ettimmİnsaşşah benimde değerlerim yüksek çıkar adetine kaç gün kala kan verdin benim adetime 3 gün var daha
Kesnlikle yazacağım kuzum bakalım kaç çıkacak bende çok merak ediyorum İnsaşşah güzel bir değer yazarım buraya senin ki çok iyiBen ilk adetime beş gün varken verdim 23.15 cıktı cok güzel dedi doktor cünkü adetine daha cok var dedi bugün tekrar verdim bir gün vardı adetime 195 cıktı inşallah seninde güzel cıkar yaz buraya merak ettimm
İçini ferah tut inşallah güzel cıkar ne zaman vereceksin kanKesnlikle yazacağım kuzum bakalım kaç çıkacak bende çok merak ediyorum İnsaşşah güzel bir değer yazarım buraya senin ki çok iyi
Sonucum 10.6 çıktı canım adetime 4 gün var sizce nasılİnsaşşah benimde değerlerim yüksek çıkar adetine kaç gün kala kan verdin benim adetime 3 gün var daha
Kuzum kan verdi 10,60 çıktı nedir var mı yani acilde verdim doktor yoktu beklemedik çıktım internetten baktım 3 hafta değerleri böyle galiba pazartesi tekrar verecem umarım yükselir sence var mıdırİçini ferah tut inşallah güzel cıkar ne zaman vereceksin kan
Evet var ve çok çok yeni daha gününüz geçmemiş zaten stres yapmayın. İki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin iki katına yakın bir değer çıkmalı. Sonrasında işte kadın doğuma randevu alır ultrasonla bakmaya gidersinizKuzum kan verdi 10,60 çıktı nedir var mı yani acilde verdim doktor yoktu beklemedik çıktım internetten baktım 3 hafta değerleri böyle galiba pazartesi tekrar verecem umarım yükselir sence var mıdır
5 üstü pozitif oluyor canım iki gün sonra tekrar kan ver ikiye katladıysa sorun yok demektir hadi hayırlısı olsunnnKuzum kan verdi 10,60 çıktı nedir var mı yani acilde verdim doktor yoktu beklemedik çıktım internetten baktım 3 hafta değerleri böyle galiba pazartesi tekrar verecem umarım yükselir sence var mıdır
Çok teşekkür ederim canım pazar tekrar kan vereceği umarım yükselirEvet var ve çok çok yeni daha gününüz geçmemiş zaten stres yapmayın. İki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin iki katına yakın bir değer çıkmalı. Sonrasında işte kadın doğuma randevu alır ultrasonla bakmaya gidersiniz
Tekrardan tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?