- 18 Ekim 2022
- 93
- 21
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ugurum3819
-
yani yumurtlama döneminde her gün denedik diyebilirim. 14. gün ayın 6sıydıİlişki ne zaman oldu peki kaç gün geçti üstünden benim de 3 gün var negatif çıktı
Bence yavastan cikabilir silik cizgi vsyani yumurtlama döneminde her gün denedik diyebilirim. 14. gün ayın 6sıydı
Aynıyız seninle bende 6 ve 8 de denedik kaset test yapsanayani yumurtlama döneminde her gün denedik diyebilirim. 14. gün ayın 6sıydı
yaa negatif görmek istemiyorum bi yandan da beklemek çok zor. arada kaldım. sen yaptın mı test var mı belirtiAynıyız seninle bende 6 ve 8 de denedik kaset test yapsana
erken gebelik testinde mi?Bence yavastan cikabilir silik cizgi vs
Hayır normal kaset test. Erken gebelik testleri çok hassas oldugı için yanlış çıkabiliyormus yalancı pozitif falanerken gebelik testinde mi?
Bence kaset testde olabilir ama negatif olursa yok demek degil regliniz gecikmeden net sonuc alamazsiniz. Sadece beklemeye sabriniz yoksa deneyinerken gebelik testinde mi?
Ben de 4-5 gün önce öğrendim diyenler var diye dün yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı 2-3 gün sonra tekrar yapıcamyaa negatif görmek istemiyorum bi yandan da beklemek çok zor. arada kaldım. sen yaptın mı test var mı belirti
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. bi de düşünmeyin akışına bırakın diyolar yaa daha bi gıcık oluyorum. nasıl düşünmeyim ki bu kadar isterkenBen de 4-5 gün önce öğrendim diyenler var diye dün yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı 2-3 gün sonra tekrar yapıcam
Amin merak ediyor insan oldu mu tuttu mu falanAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. bi de düşünmeyin akışına bırakın diyolar yaa daha bi gıcık oluyorum. nasıl düşünmeyim ki bu kadar isterken
sizde nasıl belirtiler vardıBenim 6 gün varken çıkmıştı testte bence deneyin ama çıkmazsa da adetinizin geçmesini bekleyin
Erken gebelik testi al yap canimHerkese merhaba. Adetime 3 gün var. Yaklaşık 10 gün önceden sol kasığımda bir ağrı başladı. bacağıma ve belime de vurdu ağrı. 3 gün önce adetime 6 gün varken doktora gittim. hamileysem bile henüz erken olduğunu, testte çıkmayacağını söyledi. yumurta kisti olup patlamış olabileceğini , ağrının bu sebepten olabileceğini söyledi. kasık ağrılarım arada hafiflese de devam ediyor (özellikle sol kasık) adet olacak gibi hissediyorum bazen. bazen de sanki midem bulanıyor gibi. kafam çok karışık. test yapıp yapmamak arasında kaldım. ilk defa bu ay böyle hissettim bu arada sanki hamile gibi.
sizde nasıl belirtiler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?