Adetime 3gun var erken testlerime bakabilirmisiniz?????

karbeyaz10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
135
35
13
36
IMG20240117220255.webp

Eklentiler

• IMG20240117220407.webp
    IMG20240117220407.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 67
Sizce hanımlar reglim biteli 1 hafta oldu ama 2 gün sürdü sürmedi

Eklentiler

• IMG_20240117_232344.webp
    IMG_20240117_232344.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Bı kan versen silik çizgi var gibi
Verdim bugün kan ama yarın cikar sonuç dehşet bir grup olmuşum antibiyotik kullanmadan bakayım dedim ama emin olamadım profilime bakarsan böyle çok testim çıkıyor ama sonuç hep hüsran ama antibiyotik kullanmadan bir bakayım dedim bakmisken size sorayım dedim ☺️

Verdim bugün kan ama yarın cikar sonuç dehşet bir grup olmuşum antibiyotik kullanmadan bakayım dedim ama emin olamadım profilime bakarsan böyle çok testim çıkıyor ama sonuç hep hüsran ama antibiyotik kullanmadan bir bakayım dedim bakmisken size sorayım dedim ☺️
İnşallah vardır beklemk com yoruyor insani

Ustune gorme olabilir 2 gun surduyse . Bende antibiyotik kullancm hamilelikten supheleniyorum senin gbi oyuzden baslayamyrm . Bence sne bir kan ver

Ustune gorme olabilir 2 gun surduyse . Bende antibiyotik kullancm hamilelikten supheleniyorum senin gbi oyuzden baslayamyrm . Bence sne bir kan ver
Evet şuan verdim yarın çıkacak umudum yok bı kaç kez daha bu şekilde çıktı geçtiğimiz sene ama olsun bilmeden zarar vermek istemem varsa bile ins vardır buradan yazın bana muhakak

Evet şuan verdim yarın çıkacak umudum yok bı kaç kez daha bu şekilde çıktı geçtiğimiz sene ama olsun bilmeden zarar vermek istemem varsa bile ins vardır buradan yazın bana muhakak
Ins hamilesindir cnm:anneadayı: bende ruyamda 2 tane gebelik testi yaptım biri erken digeri kaset test ikiside pozitifti aileme süpriz yapcktım öle gordum

Ay insallahhhh canim ya ben bu sabah ilk idrarlar bı tane daha yaprim
Ben yaptım negatif:110: 7 gun daha var aslında düsunmuyorduk. Ama icimdede his var anlaysmadm ya goguslerim baya fazla agryr offf olsa çıkardı deme. Yap bakalm senn ne cikck

Back
X