- 19 Ekim 2023
- 135
- 35
- 13
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz10
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var ama ne kadar dk içinde belirdi
5dakika olmadan belirdiÇizgi var ama ne kadar dk içinde belirdi
Hayırlı olsun inşaAllah diyelim bence bebişinix var5dakika olmadan belirdi
İnşallah canim 3ay tedavi gordum olmadı bu çizgiyi bukadar belirgin göremedim bileHayırlı olsun inşaAllah diyelim bence bebişinix var![]()
İnşaAllah Aminİnşallah canim 3ay tedavi gordum olmadı bu çizgiyi bukadar belirgin göremedim bile
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin icinİnşaAllah AminAma çok kasmayın kendinizi akışına bırakın çok düşünüp stres yapmayın tez zamanda kucağımıza RABBİM evlatlar nasip etsin
![]()
Hayırlı olsun hamilesiniz :)2 gün sonra tekrar deneyin koyulasir
İnsallahhhhhhhhhhHayırlı olsun hamilesiniz :)2 gün sonra tekrar deneyin koyulasir
Bı kan versen silik çizgi var gibiSizce hanımlar reglim biteli 1 hafta oldu ama 2 gün sürdü sürmedi
Verdim bugün kan ama yarın cikar sonuç dehşet bir grup olmuşum antibiyotik kullanmadan bakayım dedim ama emin olamadım profilime bakarsan böyle çok testim çıkıyor ama sonuç hep hüsran ama antibiyotik kullanmadan bir bakayım dedim bakmisken size sorayım dedimBı kan versen silik çizgi var gibi
İnşallah vardır beklemk com yoruyor insaniVerdim bugün kan ama yarın cikar sonuç dehşet bir grup olmuşum antibiyotik kullanmadan bakayım dedim ama emin olamadım profilime bakarsan böyle çok testim çıkıyor ama sonuç hep hüsran ama antibiyotik kullanmadan bir bakayım dedim bakmisken size sorayım dedim![]()
Kesinlikle bide ilaç alamıyorum ne olur ne olmaz diye bekliyorum işte ins çıkacak sonuçİnşallah vardır beklemk com yoruyor insani
Ustune gorme olabilir 2 gun surduyse . Bende antibiyotik kullancm hamilelikten supheleniyorum senin gbi oyuzden baslayamyrm . Bence sne bir kan verVerdim bugün kan ama yarın cikar sonuç dehşet bir grup olmuşum antibiyotik kullanmadan bakayım dedim ama emin olamadım profilime bakarsan böyle çok testim çıkıyor ama sonuç hep hüsran ama antibiyotik kullanmadan bir bakayım dedim bakmisken size sorayım dedim![]()
Evet şuan verdim yarın çıkacak umudum yok bı kaç kez daha bu şekilde çıktı geçtiğimiz sene ama olsun bilmeden zarar vermek istemem varsa bile ins vardır buradan yazın bana muhakakUstune gorme olabilir 2 gun surduyse . Bende antibiyotik kullancm hamilelikten supheleniyorum senin gbi oyuzden baslayamyrm . Bence sne bir kan ver
Ins hamilesindir cnmEvet şuan verdim yarın çıkacak umudum yok bı kaç kez daha bu şekilde çıktı geçtiğimiz sene ama olsun bilmeden zarar vermek istemem varsa bile ins vardır buradan yazın bana muhakak
Ay insallahhhh canim ya ben bu sabah ilk idrarlar bı tane daha yaprimIns hamilesindir cnmbende ruyamda 2 tane gebelik testi yaptım biri erken digeri kaset test ikiside pozitifti aileme süpriz yapcktım öle gordum
Ben yaptım negatifAy insallahhhh canim ya ben bu sabah ilk idrarlar bı tane daha yaprim