Adetime 3gün var kanda bhcg 60.26 dra ne zaman gitmeliyim? Kese kaçıncı haftada görünür?

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Arkadaşlar dün öğrendim hamile olduğumu,yalnız sadece kan testi yaptırdım dra göstermedim. Önceden okuduğum kadarı ile erken gitmeyi önermeyen arkadaşlar vardı, keseyi görene kadar stres olunuyormuş vs. Geçen adet tarihim 16 aralık bu ay 15inde olmam gerekirken hamile olduğumu öğrendim.

Cipro kullanıyordum ve dokununca bıraktım. Gebeliğim normal gebelik mi değil mi bunun şüphesini yaşıyorum. Yarına randevu aldım ama sizce iptal edip beklenen adet tarihime mi almalıyım randevuyu?

İdrar testi yaptırdın mı canım ? kanda çıkmışsa hayırlı olsun. benim de sat : 17 aralık :) idrar testi yaptım çok silik çıktı :)

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun .. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ben adetimi 8 gün geçe gittim kontrole ve kese görünmüştü ama minicikti tabi kese görünmese bile en azından bhcg değerine bakar dr artma varmı vs diye bence git kardeşim.. Kalbini de ferah tut herşey Rabbimin elinde bende çok sıkıntı yaptım ama sonra düşününce bu mucizeyi bize nasip eden Allahım hayırlısını da nasip eyler elbet.. İnşallah hayırlı haberlerini alacağız :) Allaha emanet ol sen de meleğin de canım

İdrar testi yaptırdın mı canım ? kanda çıkmışsa hayırlı olsun. benim de sat : 17 aralık :) idrar testi yaptım çok silik çıktı :)

Evet canım önce idrar yaptım 2gun üst üste silik çıktı. Bende emin olmak için poliklinikte bhcg testi yaptırdım sonuç pozitifti. Darısı tüm isteyenlere inşAllah :)

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :) Tamam o halde gideyim inşAllah hayırlı haberler alırım... Sağol canım Sende Allaha emanet ol :)

Evet canım önce idrar yaptım 2gun üst üste silik çıktı. Bende emin olmak için poliklinikte bhcg testi yaptırdım sonuç pozitifti. Darısı tüm isteyenlere inşAllah :)

insallahhh darisi tum isteyenlerin basina. Testin nasildi cok mu silikti az mi ? Bende sabah yaptim idrar testi cok silik hayalet gibi varligi yoklugu belli degil. Yarin kan testi yapicam bakalim cok merak ediyorum

canım çekmiş burda paylaşmıştım bak istersen üstteki 5gün varken alttakide 4gün varken yaptığım test.. tekli olan
ilki burda daha net.

Bence beklenen adet tarihini 10 gün geçince gidin, kese tam görünmüş olu zaten doktor 15-20 gün sonra kalp atışlarını dinletmek için bir daha çağıracak :):)

aminnn inşaallah... hayırlı olsun canım... benim de adetime 2 gün var bekliyorum bakalım hayırlısı

Dün tekrar kan verdim 451.83 çıkmış, herşey yolunda dır dimi arkadaşlar?

hayırlı olsun bebişin canm normal korkma 2000 olmadan kese görünmez benm de ilk değerim 74tü bugun 201 çıktı bu cumartesi görünür tahminime göre benm kese henuz hiç gitmedim kadın doğuma sen gittin mi..

Sağol canım, seninde bebeğin hayırlı olsun :) ben gittim kan verdim sadece muayene vs yok. Muayene için cuma günü gideceğim inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…