Kızlar merhaba. Ekim ayında düşüğüm oldu. 4 aydır da yeniden deniyoruz. Adetime 4 gün var göğüslerim de hassasiyet var. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor 1-2 sn kadar. Sizce gebelik testi pozitif mi ? Yoksa ben mi hayali çizgi görüyorum
Canım bugün yaptığımda benimde böyle oldu 4 gün sonra regl olmam lazim ilk defa açtım ıslattım gitmedi. Resmini çeksem görünmeyecek kadar silik ama benim gördüğüm bir cizgi vardı inşallah vardır bu arada hemen kan verme regl günü geçsin ondan sonra ver yoksa eziyet oluyor
Canım bugün yaptığımda benimde böyle oldu 4 gün sonra regl olmam lazim ilk defa açtım ıslattım gitmedi. Resmini çeksem görünmeyecek kadar silik ama benim gördüğüm bir cizgi vardı inşallah vardır bu arada hemen kan verme regl günü geçsin ondan sonra ver yoksa eziyet oluyor
Evet geçen sefer 2 güne bir kan verip beta yükseliyor mu diye çok stres yaptım bu sefer biraz gecikmesini bekleyeceğim inşallah ikimizin de vardır adet gününüz ne zaman siz de mi erken öğrendiniz ?
Kızlar merhaba. Ekim ayında düşüğüm oldu. 4 aydır da yeniden deniyoruz. Adetime 4 gün var göğüslerim de hassasiyet var. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor 1-2 sn kadar. Sizce gebelik testi pozitif mi ? Yoksa ben mi hayali çizgi görüyorum Eki Görüntüle 3410476
Henüz kan vermeye gitmedim bugün adet gecikmesinin 3. Günü. Bayramdan sonra gideceğim inşallah. 2 güne bir kan verip beta arttı mı diye strese giriyorum