Adetime 4 gün kala gebelik testi

sem123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
207
228
23
29
Kızlar merhaba. Ekim ayında düşüğüm oldu. 4 aydır da yeniden deniyoruz. Adetime 4 gün var göğüslerim de hassasiyet var. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor 1-2 sn kadar. Sizce gebelik testi pozitif mi ? Yoksa ben mi hayali çizgi görüyorum

Eklentiler

• IMG_7512.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 78
Canım bugün yaptığımda benimde böyle oldu 4 gün sonra regl olmam lazim ilk defa açtım ıslattım gitmedi. Resmini çeksem görünmeyecek kadar silik ama benim gördüğüm bir cizgi vardı inşallah vardır bu arada hemen kan verme regl günü geçsin ondan sonra ver yoksa eziyet oluyor

Evet geçen sefer 2 güne bir kan verip beta yükseliyor mu diye çok stres yaptım bu sefer biraz gecikmesini bekleyeceğim inşallah ikimizin de vardır adet gününüz ne zaman siz de mi erken öğrendiniz ?

Iki resimdede net belli hamilesin tebrikler rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım sen kan verdin mi mesajını yeni gördüm

Ay inşallah benimde bugün günüm bugün erken gebelik testi alsam yarın sabah yapsam olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…