Adetime 4 gün kala kahverengi akıntı geldi bu normalmi?

Dgup

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
177
48
13
14agustosta gece kahverengi bir akıntı gelmiş, iç çamaşırıma bakınca sonradan farkettim. Ertesi gün akşama kadar hicbirsey gelmedi akşam tekrar kahverengi bir akıntı geldi ama bir önceki günden daha yoğundu şu anda adetime 1gun kaldı ama hala akıntı gelmeye devam ediyor çok yoğun değil ama bazen bordomsu bir renk alıyor.Bugunde az az geldi ve devam ediyor.Hamilelik testi yaptım ama negatif çıktı,bu konuda bilgisi olan varmı,sizce neden olur,ne yapmam gerekir?

Rahimde geçmiş menstrüasyondan kalan oksitlenmiş kan kahverengi akıntıya neden olur. Bu normal bir şeydir.

Rahimde geçmiş menstrüasyondan kalan oksitlenmiş kan kahverengi akıntıya neden olur. Bu normal bir şeydir.
Lakin halsizlik,uyku hali,bel ağrısı kasık ağrısı,baş ağrısı gibi sikayetlerimde var ,yeni evli olduğum için adet duzenimin değişmiş olabileceğini söylediler,fakat bu kadar değişirmi bu biraz garip geldi, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Havadan da olabilir. Seyahatten, stresten, ilaçlardan. Rahat olun

Bir önceki adetten kalan bekledigi için rengi kararmış kan..Korkulacak birşey değil..Benim 2 senedir reglden 4 gün önce oluyor regli oluyorum bitiyor.Jinekolojik Her türlü kontrolden geçiyorum 6 ayda bir hiçbir sorunda yok.İçinizin rahat olmasini isterseniz smear testi yaptirip ultrasonla bakılsın..Ama birşey çıkmaz yani

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…