Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahGölge gibi görüyorum ben de. İnşallah vardır.
Evet yapıcam yarında bakalım inşallah vardırBekleme çizgisi değilse görünüyor. Yarın bir daha yap bakalım daha netcikacka mi
Testin markası nedir
Sizindemı boyle gozukmeyen bı cızgıydıBen regl zamanıma 5-6 gün vardı böyle öğrendim. En güzeli kan verip değer takibi yapmak, hayırlısı olsun.
ArtımedTestin markası nedir
Evet böyleydi kaset testte, ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve çok silik pembe çıktı. Sonra da kan verdim ve artışı gözledim. Bence bir kaç gün bekleyip kan verin en mantıklısı o.Sizindemı boyle gozukmeyen bı cızgıydı
Tesekkur ederım hayırlı olsun sızede yarın testı tekrarlıyacagım yıne sonra da kan verırımEvet böyleydi kaset testte, ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve çok silik pembe çıktı. Sonra da kan verdim ve artışı gözledim. Bence bir kaç gün bekleyip kan verin en mantıklısı o.
Bu kez ayri bir marka testle deneyin artimed yaniltiyormuş filan diyolarArtımed
Artimedle ilgili çok şikayet oluyor. Yalancı çizgi çıkarttığına dair. Yarın başka marka bir testle yapın pozitif çıkarsa kan verin emin olunArtımed
Artimed yanıltıyor bende yaptım aynı bu şekilde silik çizgi çıktı sonra kan verdim negatif ti sizi ümitsizlendirmek istemem ama başka bı testle de yapınArtımed
Kuruma cizgisi gibime geldi ilk 5 dakikada mi çıktı?
Artımed markaysa çok hatalı çıkarıyor aldanmayın.