Merhaba adetime 7 gun kala test yaptim once zar zor gozuken sonra belli olan ince bir cizgi cikti sizce olabilirmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi duyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
38
-9
1
32
merhaba adetime 7 gün kala test yaptim ilk önce zor gözüken sonra belirginlesen bir çizgi var sizce hamile olabilir miyim

Benimde evlendikten sonra çok duzensizlesti o kadar değildi bekarken sen başka bir doktora git istersen igne de doz la veriliyor çok yumurtan büyürse iyi sonuçlar olmaz
Sürekli özele gittim ilgilenmediler doğru düzgün bu sefer devlet hastanesine gitcem inşallah gerek kalmaz doktora gitmeye nasip olur umudumda yok aslında Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Doktor banada yazacakti ama yasim genç olduğu için yazmadi eczaneden alıp kullansam bir zararı olur mu? Nasıl olsa Doktor yazacakti
KLOMEN KİST YAPABİLİYOR TAKİPSİZ SIKINTI OLABİLİR.AMA FEMARA KİST YAPMIYORMUŞ.AÇIKÇASI BEN ALIP KULLANACAĞIM DOKTORDAN İSTEMEDEN AMA SİZİ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM BU ŞEKİLDE.GÜNDE İKİ VERMİŞTİ BANA AMA BU SEFER GÜNDE 1 KEDİM KULLANACAĞIM

KLOMEN KİST YAPABİLİYOR TAKİPSİZ SIKINTI OLABİLİR.AMA FEMARA KİST YAPMIYORMUŞ.AÇIKÇASI BEN ALIP KULLANACAĞIM DOKTORDAN İSTEMEDEN AMA SİZİ YÖNLENDİRMEK İSTEMEM BU ŞEKİLDE.GÜNDE İKİ VERMİŞTİ BANA AMA BU SEFER GÜNDE 1 KEDİM KULLANACAĞIM
Teşekkür ederim bu ay da olmazsa doktora gitcem bakalım

Merhaba bende 6 aylık evliyim kist falan da yok baktırdım hala olmuyor folik asit kullanıyorum takviye amaçlı güzelce ilgilenen bildiğiniz doktor var mıdır

Back
X