Adetime 4 gün kaldi ama hic bir belirti yok böyle olan varmı ?

aynı sorun bendede var adetım yarın ama hıcbır belırtım yok korunmuyoruzda bırcok kez test yaptıgım ıcın artık testte yapmak ıstemıyorum:(((

benim o ay geldi ve sonrasinda da belirtisiz oldu bir kac ay ama bu ay inanilmaz belirti var bazen 26 bazen 28 gunde bi geliyo 26 gunde gelcek olursa bugun gelmesi lazim inanilmaz rshatsiz edici sisligim var sanki goguslerim agzima gircek :)

bende tam aksıne hıcbır adet belşrtısı yok sadece kuru bır mıde bulantısı normalde adetıme on gun kala gögüslerım sıserdı falan ama hıcbırsey yok anlamadım kı neoluyor bıze:)))

benımde normal sartlarda bugun olmam lazımdı gecen aykı adetımde bır gece önceden gelmıstı cok sasırmıstım

benımde normal sartlarda bugun olmam lazımdı gecen aykı adetımde bır gece önceden gelmıstı cok sasırmıstım
bekle bakalim bugun gelcekmi insallah kalbideki olurda gelmez kiz ve erkegin belirtileri farkli oluyo ben bi defa yasadim ve surekli adet belirtim vardi geldi diye tuvalete kosuyodum bakiyom yok sonra hemen gunum gecince test yaptim pozitif cikti bizimki istemeden olmustu o yuzden bazi saglik sorunlari yuzunden aldirdik simdide pisikolojok yine istemeden olurmu diyorum her ay onun stresi oluyo ama bu defa olurda asla aldirmam

hımm olsun uzulme rabbım oyle uygun gormus sana elbettekı uzuntunun karsılıgını verecektır emınım :))bende beklıyorum bakalımm artık test falanda ıstemıyorum okadr yoruldumkı gun lerce oturup agladıgım zamanlar oldu artık bıraktım ınsalh ıkımızde en kısa zamanda kalbımızdekı dılege kavusruz.

hımm olsun uzulme rabbım oyle uygun gormus sana elbettekı uzuntunun karsılıgını verecektır emınım :))bende beklıyorum bakalımm artık test falanda ıstemıyorum okadr yoruldumkı gun lerce oturup agladıgım zamanlar oldu artık bıraktım ınsalh ıkımızde en kısa zamanda kalbımızdekı dılege kavusruz.
aminnnnnnnn insallahhh biz denesek olur belki ama bazi sorunlardan dolayi onu bile dusunemiyorum Allahim hakkimizda hayirli olani versin

amın...hcıbır zaman kotuyu dusunme ...bak sana bırsey anlatayım benım abımın esı evlendıklerı donemde ıkı yıl bır hastalık tedavısı gordu ve ıkı yıl sonunda bebek yapmaya karar verdıler ve tam dort yıl bunun ıcın ugrastılar evını arabasını altınlarını anlıcagın var yok hepsını bebk ıcın harcadılar bu arada da kendılerı sureklı kendı aralarında tartısıyorlardı tabı bunlardan bızım sonradan haberımız oldu buarada kendı abımdede sorun vardı amelıyat oldu bırde onun duzelmesı ıcın bır bucuk yıl bekledır derken herseyı bıraktılar artık butun yolları denedık omuyor veee aradan altı ay sonra dogal yolla hamıle kaldı suan bebegı 5 aylık:)...bız dua edelım rabbım herseyı bızden cok daha ıyı bılır ve görür ...bız dualarımızda ısrarcı olalım ...inanıyorum kı rabbım her sıkıntıdan sonra mutluluk kapısını ıkımızede acacaktır arkadasım...hastlaıklar da gelip gecıcı ne boyutta bır hastalıgın var bılemem ama rabbım en yakın zamanda sıfanı versın ınsalah...

Back
X