- Konu Sahibi Selen_Sudem
kizlar mrb. ben yeni uyeyim. 5 aydir esimle cocuk dusunuoruz. adetime 3 veya 4 gun kaldi sancilarim var ama.. bu sekilde hamile olma ihtimalim var mi? psikolojikmen cok yirattim kendimi :s biri biseyler soleyebilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar mrb. ben yeni uyeyim. 5 aydir esimle cocuk dusunuoruz. adetime 3 veya 4 gun kaldi sancilarim var ama.. bu sekilde hamile olma ihtimalim var mi? psikolojikmen cok yirattim kendimi :s biri biseyler soleyebilir mi ?
Benim 10 gün geçmişti hergün kasık ağrısıyla uyanmıştım bekle bekle regly olucam diye olmayınca gecenin bir vakti hazırda beklettiğim test ile yaptım gözlerime inanamamıştım.İkincisinde 5 gün geçmişti ilk testte silik çıkmıştı ikinci yaptığım testte koyuydu.. Ama kürtaj olmak zorunda kaldım kısmet böyleymiş..Beklemek çok can yakıcı heyecanlı stresli biliyorum sizi iyi anlıyorum..Umarım testte pozitif sonuçlar alırsınız.
benimde adetime 6 gün varrr testt yapsam çıkmaz mı(((
Merhabalar.. Öncelikle unutman gereken tek şey stres ve kötü psikoloji. Çünkü emin ol ne kadar stres sıkıntı yaparsan olmuyor.. 1 hamilelik geçirdim oğluşum sapasağlam doğdu 1 yaşını geçti bile bir de kürtajım var daha evleneli 3 ay olmuştu ki ummadığım bir anda hamile kaldım çok istiyordum yaş 30 olmuştu çok güzel bir duyguydu ama çevremde o kadar çok insan var ki sağlıklı olmalarına rağmen hmile kalamayanlar. Çünkü stresle yapılan hiç birşey olumlu sonuçlar vermez..Tecrübeyle sabit. Umarım hamile kalırsın boy boy çocukların olur. Doktorlar bile 1 yıl çocuk deneyip olmadıktan sonra tedaviye uygun görüyorlar. Daha 5 ay olmuş yumurtlama dönemlerini hesapla internette fazlaca örnek var nasıl hamile kalabilirim diye yazdığın zaman bile bir sürü örnek var tarihleri hesapla ve psikolojin düzgün olduğu zamanlarda dene..sonra da hamileliğin tadını çıkar :)
benimde adetime 6 gün varrr testt yapsam çıkmaz mı(((
Evet biliyorum kızlar ama dayanamıorum. yasım çokta yok. daha 25 yasındayım. ama bir an önce anne olmak istiyorum.. Dua edin bana da. günlerimde hep düzenlidir. pazar gününe kadar bekliices mecbur :) Yoksa bu ay da olmadı dierek üzülcek miyim :S
Seni anlıyorum heyecana kapılmışsın. Ama inan en doğru zamanda hamile kalacaksın. Görümcem evlendikten 6 ay sonra hamile kaldı çok istiyordu ama stres yapmıştı daha 1 aylık hamileyken düşük yaptı. Arada 1 ay geçmeden tekrar hamile kaldı stresle sıkıntıyla hemde. Şimdi 6 aylık ve erken doğum riski olduğu için hastanede yatmak zorunda çocuk doğuma hazırlanmış kese aşağı düşmüş ve doğarsa yaşamaz diyorlar durdurmaya veya rahim ağzını dikmeye çalışıyorlar ama dikiş yapılırsa kesenin patlama riski var hiç birşey yapamıyorlar akşama kadar bir hastane odasında yatıyor ve sadece ilaç içiyor doğum dursun diye. Demek istediğim şu psikolojinizin düzgün olduğu bir zaman hamile kalma olasılığınız yükselir,hamileliğiniz rahat geçer ve çocuğunuz sağlıklı olur. Çünkü hamileyken normal bir insandan milyonlarca daha hassas oluyor insan..Dualarım seninle.
ALLAHim korusun onlari. bende diorum kendi kendime stres yapiorum o cok etkilio die ama laf anlamiorum :s bi gun unutursam ikinci gun yine basliorum nie olmuo die. Unutursam hic beklemedigim anda gelecek aslinda
Aynen öyle unut demiyorum ama stres yapma heyecanını da kaybetme , ovulasyon kiti al eczaneden ya da yaptın mı bilmiyorum ama onu dene o sana en uygun zamanları gösterecek.![]()
Aldım ama bakalım artık. İnsallah bi bebisim olur hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde. haberleri vericem size :) Bu sefer içimde deişik bi his war. hadi hyrlısı
Bende cok sebirsizlikle gozleyirem. Adetime 4-5gun kaldi. 10 gun gibi olar goguslerimde hem agri hemde şişkinlik var. Bide yorgun gibiyim. Kizlar sizce bunlar hamilelik belirtisi ola bilermi? Lutfen yardimci olun.
Bende cok sebirsizlikle gozleyirem. Adetime 4-5gun kaldi. 10 gun gibi olar goguslerimde hem agri hemde şişkinlik var. Bide yorgun gibiyim. Kizlar sizce bunlar hamilelik belirtisi ola bilermi? Lutfen yardimci olun.