- Emoji Skoru
- 69
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi merak ediyorum
-
23 yaşındayım abla dedim ama öyle içimden geldiği için siz kaç yaşındasınızsiz kac yasindasiniz
bnde 23 yasindayim vallahi23 yaşındayım abla dedim ama öyle içimden geldiği için siz kaç yaşındasınız
Aaa tamam o zaman canım 5 yıldır deyince daha büyüksüdür demiştim erken evlenmişsinbnde 23 yasindayim vallahio yuzden abla diyince
18 yasinda evlendim cnm iyi halt ettimAaa tamam o zaman canım 5 yıldır deyince daha büyüksüdür demiştim erken evlenmişsin
Ben de 21 de evlendim işte18 yasinda evlendim cnm iyi halt ettim
Hepsinin arasında bir gün var şu an için belirginleşiyor gibi bakalım haftaya pazartesi gideceğim ama yine de hastaneye adet gecikmesi olmadan gitmek istemiyorum18 yasinda evlendim cnm iyi halt ettim
Hepsinin arasında bir gün var şu an için belirginleşiyor gibi bakalım haftaya pazartesi gideceğim ama yine de hastaneye adet gecikmesi olmadan gitmek istemiyorum
Allah yerini ve zamanını biliyor canım dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden can veren rabbim yani hayırlısını kolaylıkla versin Allah herkeseinsallh bnde gorurum bu cizgiyi yaaa 5 gun var benimde adet gunume
amin cnmAllah yerini ve zamanını biliyor canım dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden can veren rabbim yani hayırlısını kolaylıkla versin Allah herkese