Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 gün kala yaptım pozitif çıktı..kan değerimde 28 di azıcıkga olsa çalabilir benceEn iyi sonuç almak için adetinin bir iki gün geçmesini bekle bence. Ama adet öncesi gözükmesi de düşük bir ihtimal .
3 temmuzEn sonki adet tarihiniz ne zaman
tamam teşekkür ederim inşallah benim de pozitif cikar ❤Ben 6 gün kala yaptım pozitif çıktı..kan değerimde 28 di azıcıkga olsa çalabilir bence
inşallah o zaman ben bugün test alıp yapım5 gün kala çıkıyor
Canım test yaptın mı bak benım bata 5 kala testim salı gunu de degerım 80 cıktı inşallah bu bebeğim saglıklı bir sekilde devam ederinşallah o zaman ben bugün test alıp yapım
Canım test yaptın mı bak benım bata 5 kala testim salı gunu de degerım 80 cıktı inşallah bu bebeğim saglıklı bir sekilde devam eder![]()
Olumlu düşün cnm istersen biraz daha bekle inşallah guzel sonuclar alırsınay inşallah benimde böyle çıkar test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa![]()
ya inşallah canım sağlıklı olsun ❤yaptım negatif cıktıCanım test yaptın mı bak benım bata 5 kala testim salı gunu de degerım 80 cıktı inşallah bu bebeğim saglıklı bir sekilde devam eder![]()
Hayırlısı cnmya inşallah canım sağlıklı olsun ❤yaptım negatif cıktı