dün elimde kalan ovulasyon testlerim vardı bi deniyim dedim .bide baktım kıpkırmızı ikinci çizgi.yumurtluyomuyum 13.gün görmüştüm pozitifi,hamile olabilirmiyim,başına böyle bişey gelipte hamile olan varmı?yada başka bi sorunun habercisimi?tereddütde kaldım.cevap bekliyorum şimdiden teşekkürlerr
ay inş.ama gebelik testi yapmaya cesaretim yok.olumsuz olur diye.şuan 3gün var zaten biraz daha sıkayım dişimisaolasın cewap için
güvenilirliği nasıl bu testlerin tavsiye eder misiniz?
bence erken gebelik testlerinden al ve onlardan yap ben gecen ay 6 gun geciktim ovulasyon testi yaptım pozitifti ama sonra kırmızıları gördüm erken gebelik testi yap bence hoş bu ay bende erken gebelik testiyle regliden 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu
testinin adı nedir?bebeğinde hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun inşallah.
testinin adı nedir?bebeğinde hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun inşallah.
selam güzellik gittigidiyorda var ordan bak bu arada bende 11.günümde ovülasyon testine baktım negetif 12 gün baktım yine negatif 13. negatif sence bu normal mi 28 günde bir adet olurum kist felan yok herşey normal bi akıl ver canım
çok geçmiş sayılmaz bence.16-17-18-19.gün görenler bile var.bide psikolojikman etkileniyodur diye düşünüyorum.aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyoruz işte:)4 saat sıvı almamaya dikat ediyosun dimi.oda etkiliyomş çünkü.
yok canım pekte dikkat edemedim vardiyalı çalışıyorum annem bi ameliyat geçirdi şiten çıkıp oraya ugruyorum kayınvaldemlere ugruyorum pek dikkat edemedim akşam 20:00 kadar mı yapmam lazım sabah 10 dan sonra başlıyo galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?