adetime 4gün kala ovulasyon testim pozitif??

fbetuly

kızlarım için..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.032
4
116
38
Yalova
dün elimde kalan ovulasyon testlerim vardı bi deniyim dedim .bide baktım kıpkırmızı ikinci çizgi.yumurtluyomuyum 13.gün görmüştüm pozitifi,hamile olabilirmiyim,başına böyle bişey gelipte hamile olan varmı?yada başka bi sorunun habercisimi?tereddütde kaldım.cevap bekliyorum şimdiden teşekkürlerr

ben boyle ovulasyon testinden adetine gunler kala gebeligini ogrenenler cok duydum bizzat en yakın arkadasımda yasadı seni umutlandırmak istemem ama boyle seyler olabiliyor...

ay inş.ama gebelik testi yapmaya cesaretim yok.olumsuz olur diye.şuan 3gün var zaten biraz daha sıkayım dişimisaolasın cewap için

bence erken gebelik testlerinden al ve onlardan yap ben gecen ay 6 gun geciktim ovulasyon testi yaptım pozitifti ama sonra kırmızıları gördüm erken gebelik testi yap bence hoş bu ay bende erken gebelik testiyle regliden 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu

testinin adı nedir?bebeğinde hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun inşallah.

Haberini bekliyoruz o zaman,erken gebelik testide mi çıkmış tıp baya ilerlemiş

testinin adı nedir?bebeğinde hayırlı olsun bu arada sağlıkla doğsun inşallah.

selam güzellik gittigidiyorda var ordan bak bu arada bende 11.günümde ovülasyon testine baktım negetif 12 gün baktım yine negatif 13. negatif sence bu normal mi 28 günde bir adet olurum kist felan yok herşey normal bi akıl ver canım

çok geçmiş sayılmaz bence.16-17-18-19.gün görenler bile var.bide psikolojikman etkileniyodur diye düşünüyorum.aslında herşeyi oluruna bırakmak lazım ama yapamıyoruz işte:)4 saat sıvı almamaya dikat ediyosun dimi.oda etkiliyomş çünkü.

yok canım pekte dikkat edemedim vardiyalı çalışıyorum annem bi ameliyat geçirdi şiten çıkıp oraya ugruyorum kayınvaldemlere ugruyorum pek dikkat edemedim akşam 20:00 kadar mı yapmam lazım sabah 10 dan sonra başlıyo galiba dimi

sabah ilk idrarla olmiyacağını biliyorum.daha sonra herhangi bi saat uygun bence.bide hergün aynı saatte olursa daha iyi diye biliyourm.bu arada benim kırmızılar geldii.erken geldi ama bu ay 12.günümde yumurtlamıştım.erken yumurtlama olunca kırmızılarda erken geldi.yani bu testin bu konuda güvenilirliği kanıtlandı ,ama gebe kalma konusunda ispatlayamadık:))neyse bidaki aylar bizimlee olur inşallah.önümüzdeki ay ovu. testi yapmicam daha stres oluyorum.zaten ben çok rahat anlayabiliyorum yumurtlamamı.

slm kızlar
12.gün çift çizgi görmüştüm.adetime 4gün var.yumurta akı gibi akıntı geldi kasıklarımdada hafif ağrı var. ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı ne anlama gelir bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…