Adetime 5 gün kala böyle çıktı

nuurrrrksjdks

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
194
40
24
image.jpg

Eklentiler

• IMG_0862.jpeg
    IMG_0862.jpeg
    160,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Bence var ama bozuk olmadığına emin olmak için bir test daha yapın derim. Kaç dk da çıktı?

Kızımda benimde 5 gün önce silik çıkmıştı kan tahlili vermiştim 19 çıkmıştı değer düşük olduğu icin şüpheli gözüyle bakılıyor o yüzden bence adeti bekleyin biraz daha yükselsin en azından kan tahliline çok para gidiyor takip icin

Kızımda benimde 5 gün önce silik çıkmıştı kan tahlili vermiştim 19 çıkmıştı değer düşük olduğu icin şüpheli gözüyle bakılıyor o yüzden bence adeti bekleyin biraz daha yükselsin en azından kan tahliline çok para gidiyor takip icin
Bende iki aydır kimyasal gebelik geçiriyorum insan stres yapiyo acaba yine öyle mi diye

Benimde dün adet olmam lazım hala olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım
Herkesin yumurtlama dönemi farklı olduğu için belki geç yumurtlama olmustur herkesin adet öncesi belli olmuyo adet olmazsanız bi kaç gün sonra tekrar yapin stres yapmayın olucaksa zaten oluyo bende kimyasal gebelik geçirdim o yüzden yine aynı olur diye faza sevinemiyorum

Herkesin yumurtlama dönemi farklı olduğu için belki geç yumurtlama olmustur herkesin adet öncesi belli olmuyo adet olmazsanız bi kaç gün sonra tekrar yapin stres yapmayın olucaksa zaten oluyo bende kimyasal gebelik geçirdim o yüzden yine aynı olur diye faza sevinemiyorum
Ben 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, pek de umutlu değilim de geciktim anlayacağın

X