- 2 Ekim 2024
- 194
- 40
- 24
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapar yapmaz çıktı ama 7-8 dk sonra daha da belirginleştiBence var ama bozuk olmadığına emin olmak için bir test daha yapın derim. Kaç dk da çıktı?
Bende iki aydır kimyasal gebelik geçiriyorum insan stres yapiyo acaba yine öyle mi diyeKızımda benimde 5 gün önce silik çıkmıştı kan tahlili vermiştim 19 çıkmıştı değer düşük olduğu icin şüpheli gözüyle bakılıyor o yüzden bence adeti bekleyin biraz daha yükselsin en azından kan tahliline çok para gidiyor takip icin
Ovulasyondan sonra kaçıncı gününüzdesiniz?
Adetime 5 gün var tam olarak ovulasyon günümü bilmiyorum herkesinki farklı olduğu içinOvulasyondan sonra kaçıncı gününüzdesiniz?
Durdukca 2. çizgi yana kaydı neden acabaSonuç pozitif,kan tahlili verin çiniz rahat etsin
Benimde dün adet olmam lazım hala olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım
Kuruma değil gibi duruyor. Bu kaçıncı dakika?Bakarmısınız
Kasetler bazen bozuk çıkabiliyor bir erken gebelik testi yapın bence.Durdukca 2. çizgi yana kaydı neden acaba
Herkesin yumurtlama dönemi farklı olduğu için belki geç yumurtlama olmustur herkesin adet öncesi belli olmuyo adet olmazsanız bi kaç gün sonra tekrar yapin stres yapmayın olucaksa zaten oluyo bende kimyasal gebelik geçirdim o yüzden yine aynı olur diye faza sevinemiyorumBenimde dün adet olmam lazım hala olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım
Ben 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, pek de umutlu değilim de geciktim anlayacağınHerkesin yumurtlama dönemi farklı olduğu için belki geç yumurtlama olmustur herkesin adet öncesi belli olmuyo adet olmazsanız bi kaç gün sonra tekrar yapin stres yapmayın olucaksa zaten oluyo bende kimyasal gebelik geçirdim o yüzden yine aynı olur diye faza sevinemiyorum
Belirtiniz varsa kan verin bence kesinleşsin.
O zaman biraz daha bekle hemen kan vermek istemiyorsan evde tekrar test yap onun sonucuna göre kan verirsinBen 2 düşük 1 kimyasal gebelik geçirdim, pek de umutlu değilim de geciktim anlayacağın
Bilmiyorum ya sivilcelerim de çıktı ne alakaysa, sanırım adet olcamO zaman biraz daha bekle hemen kan vermek istemiyorsan evde tekrar test yap onun sonucuna göre kan verirsin
5 dk içinde çıktı ama sonra dahada böyle belirginleşti başta daha silikti. Şimdi kan vermeye gidiyorumKuruma değil gibi duruyor. Bu kaçıncı dakika?
İdrarı fazla damlatınca dağınık çıkabiliyor. Bir test daha yapın bence bu pozitifse yine çıkar zaten.