- 2 Ekim 2024
- 194
- 40
- 13
- 25
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Geçen ay vermiştim bundan daha net çıkmıştı hatta kanda negatif çıkmıştı o yüzden hemen vermek istemiyorumBenmde bozulmuştu moralimama bi şüphe düştü içime gittim kan verdim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay vermiştim bundan daha net çıkmıştı hatta kanda negatif çıkmıştı o yüzden hemen vermek istemiyorumBenmde bozulmuştu moralimama bi şüphe düştü içime gittim kan verdim
![]()
Burda daha net gozukuyo gibi sanki dimiBenmde bozulmuştu moralimama bi şüphe düştü içime gittim kan verdim
![]()
Günün ne zaman ?Geçen ay vermiştim bundan daha net çıkmıştı hatta kanda negatif çıkmıştı o yüzden hemen vermek istemiyorum
4 gün var adetimeGünün ne zaman ?
Biraz daha bekle canm benm erkenlere güvenm kalmadı geçen bundanda belirgin teste güvenip kan verdim 2.4 çıktı. Gerçi yine dalgalanma varmış ama üzülmüştüm negatif diye. Dediğim gibi dünde kasette görüp verdim 14.5 çıktı.Burda daha net gozukuyo gibi sanki dimi
Sabredebilirsen en azından pazartesiyi bekle biliyorum sabretmek zor insan varsa bilmek istiyor bi an önce çünkü var mı yok mu derken daha çok stres yapıyoruz.4 gün var adetime
Ama yinede bundada gozukuyo dimi benimde 2 aydır pozitif görüp kanda negatif cikiyodu doktora çıktım kimyasal gebelik dedi ama onları adetim 1 hafta geçince yapmıştım bu sefer adet geçmeden yapıyım dedim böyle çıktıBiraz daha bekle canm benm erkenlere güvenm kalmadı geçen bundanda belirgin teste güvenip kan verdim 2.4 çıktı. Gerçi yine dalgalanma varmış ama üzülmüştüm negatif diye. Dediğim gibi dünde kasette görüp verdim 14.5 çıktı.
Siyah beyazda tam algılayamadım ama renklide gördüm gibiAma yinede bundada gozukuyo dimi benimde 2 aydır pozitif görüp kanda negatif cikiyodu doktora çıktım kimyasal gebelik dedi ama onları adetim 1 hafta geçince yapmıştım bu sefer adet geçmeden yapıyım dedim böyle çıktı
Aynn bende hiç dayanamıyorum kaç aydır istiyoruz kistim de var bideSabredebilirsen en azından pazartesiyi bekle biliyorum sabretmek zor insan varsa bilmek istiyor bi an önce çünkü var mı yok mu derken daha çok stres yapıyoruz.
İnşallah zamanında hayırlısıyla olur canım.Aynn bende hiç dayanamıyorum kaç aydır istiyoruz kistim de var bide
İnsallah şeninde istediğin olur tabi hersey yeri ve zamanında güzelİnşallah zamanında hayırlısıyla olur canım.![]()
Amin canım. Aynen öyleİnsallah şeninde istediğin olur tabi hersey yeri ve zamanında güzel
Kız hamilesin ya senAz önce yine yaptım bu seferde böyle çıktı
Erken gebelik testinde tam net çıkmadı ama fotoğraflarını eklemiştimKız hamilesin ya sen
İnsallah dediginiz gibidirKuzum senin dünkü yaptığın test yanlış pozitif çıkarmıyor diye biliyorum erken gebelikler de zaten çok hassas testler değiller sen yine de iki gün sonra tekrar yap o zaman![]()