Adetime 5 gun var

melisss27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
895
172
33
27
Bir gun hamile kaldigimda tum bu yazdiklarimi okuyacagim. İki gundur awox ve prodoctorla test yapiyorum kuruma cizgisi bile cikmadi. Hem iyi hem kotu tabi bu. İsterdim silikte olsa gormek. Belki erken yapiyorum ama o kadar cok istiyorum ki o haberi almak. Bu ay gereksiz yere ümitliyim hic bi zaman bu kadar olmamiştım. Galiba iyilestim diye biraz da. T4 ve T3 degerlerim duzeldi aylar suren tedaviden sonra. 11 aydir hasretim bebeğime. Ama sorsan hep istiyordum. Benim gibi adete 4-5 gun kalan testleri negatif cikan kim var, sohbet edelim belki beklerken kafamiz dagilir

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkesin kucağını hoş bırakmaz Rabbim. Ben de beklemedeyim reglime 6 gün var ama yapmadım test bu sefer bekleyeceğim günümü

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkesin kucağını hoş bırakmaz Rabbim. Ben de beklemedeyim reglime 6 gün var ama yapmadım test bu sefer bekleyeceğim günümü
Dualariniz icin tesekkur ederim. Allahim size de bize de nasip etsin hayirlisiyla en kisa surede insallah. Beraber bekleyelim o zaman haber verelim birbirimize. Ben bugun testimi yaptim artk yapmam yarin yaparim 1 tane sabah ilk idrarla. Bakarim onda da bir sey yoksa adet gunume kadar sabahlari 1 tane yapicam. Yarin 4 gun kalmis olacak..

Bende dün sabah test yaptım bat gunumdu negatif. Geçen sene 5 haftalık düşük oldu. 1 senedir de olmuyor . Bu ay ovulasyon kullandım 18.gunde çatladı yumurta ama çalışmalarımız yetersiz oldu sadece pik günü birliktelik oldu bazı nedenlerden o yüzden pek umudum yok

Benimde bugun 6 gün var ama hep olumsuzu düşünüyorum, sonra kendimi olumlu halde hayallerde buluyorum

5 gün kala negatif gördüm testte 3 gün kala tekrar yaptım negatifti adet günü çok silik bir çizgi gördüm akşamına tekrar yaptım bir gün sonra kan verdim 16 çıktı değerim şuan 8+3 günlük hamileyim erken yapmak birazcık üzücü ve yorucu bir süreç oluyor kendimden biliyorum

Benimde yarın adet günüm yaklaşık dört beş gündür hep test yapıyorum bugün de yaptım yine negatif olsaydı silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum şubat da düşüğüm olmuştu onun üzerine tekrar hamile kalamadım artık tedavi mi olmamız gerekiyor bilmiyorum çünkü bir buçuk yılı geçti çocuk denememiz

Öncelikle geçmiş olsun ben de 11 aydır deniyorum nasıl olduğunu hissettiğini anlıyorum kısmen de olsa. Bütün kontrollerini yaptır eğer sorun yoksa zamanı değil demektir. Aynı şekilde ne ben de ne eşimde sorun yok t4 ve t3 kötüydü benim onu da düzeltince ister istemez ümitliyim. Ayrıca adet olana kadar ümit vardır unutma bunu millet 5 gün geçince öğreniyor üzülme

benim de ovulasyon zamanı ilişki oldu sonra küsmüştük kısa süreli çünkü ondan dolayı o gün bile olması yeterli bence. Adet olmadığınız sürece umut var bu arada

Benimde bugun 6 gün var ama hep olumsuzu düşünüyorum, sonra kendimi olumlu halde hayallerde buluyorum
Al benden de o kadar.. Gerçekten sürekli aklıma geliyor gözlerm doluyor hayal ediyorum varsa diyorum öğreniyormuşum sonra başlıyorum ağlamaya .d Yani her gün test yapıcam adet olana kadar ben ne kaybederim ki zaten olacaksa olur olmayacaksa olmaz en azından merakım gidiyor

Ay gözün aydınnnn çok sevindim. Darısı başımıza. Her zaman söylüyorum adet olana kadar ümit her zaman var. Negatif de çıksa bu yüzden her gün test yapıcam :) Üzülmeden bıkmadan

Ay gözün aydınnnn çok sevindim. Darısı başımıza. Her zaman söylüyorum adet olana kadar ümit her zaman var. Negatif de çıksa bu yüzden her gün test yapıcam :) Üzülmeden bıkmadan
O ay bende çok hissetmiştim olduğunu bazen hisler yanıltmıyor gerçekten inşallah darısı isteyen herkesin başına ☺

Benm testin 20 ml üstü gösteriyor. Bugün adet gecikmesi 1.gun acaba ne zmn yapsam tekrar

O ay bende çok hissetmiştim olduğunu bazen hisler yanıltmıyor gerçekten inşallah darısı isteyen herkesin başına ☺
Gerçekten his var içimde olduğuna dair. Adet öncesi dönemden farklı belirtiler yaşamıyorum ama buna rağmen o his doğdu içime. Umarım yanılmam :) Çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…