- 11 Ağustos 2023
- 17
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fatma074227
Merhaba adetime 5gün kala gebelik testi yapsam olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru diyorsunuz öyle yapayım bende%75 doğruluk payı oluyormuş bat'tan önceki 5.gün. O da eğer tam yumurtlama günü döllendiyse muhtemelen. Bence riske atmayın hiç negatifi görürseniz canınız sıkılmasın
Aynen bende çok şaşırıyorum o yüzden sordum sizeregl öncesi test yapıp pozitif görenleri çok şaşırıyorum doktorlar regl gününü ve gecikmeyi bekleyin diyorlar
Çok sağolun öyle yapayımBence yapmayın doktorlar bile adet 7 ila 10 gün gecikirse test doğru sonuç verir diyor en sağlıklısı öyle ama belirtiler bazen ortaya çıkıyor tabi benim 4. Gün gecikmem 7. gün dolsun test yapacağım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba bende aynı konuyla ilgili sorabilir miyim size reglime 2 gün var bugün sabah normal gebelik testi yaptım tek çizgi koyu çıktı bide ovulasyon testim vardı evde onu da yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedim%75 doğruluk payı oluyormuş bat'tan önceki 5.gün. O da eğer tam yumurtlama günü döllendiyse muhtemelen. Bence riske atmayın hiç negatifi görürseniz canınız sıkılmasın
Bence almayın, zaten pahalı ve 2 gün kalmış adetinize. Az daha sabredin derim. İMerhaba bende aynı konuyla ilgili sorabilir miyim size reglime 2 gün var bugün sabah normal gebelik testi yaptım tek çizgi koyu çıktı bide ovulasyon testim vardı evde onu da yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedim
Evet haklısınız biraz daha bekleyeyimBence almayın, zaten pahalı ve 2 gün kalmış adetinize. Az daha sabredin derim. İ