Adetime 5gün var gebelik testi yapsam olur mu

%75 doğruluk payı oluyormuş bat'tan önceki 5.gün. O da eğer tam yumurtlama günü döllendiyse muhtemelen. Bence riske atmayın hiç negatifi görürseniz canınız sıkılmasın

Bence yapmayın doktorlar bile adet 7 ila 10 gün gecikirse test doğru sonuç verir diyor en sağlıklısı öyle ama belirtiler bazen ortaya çıkıyor tabi benim 4. Gün gecikmem 7. gün dolsun test yapacağım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

benim de beş gün var iki gündür erken gebelik test yapıyorum ama negatif regl olacakmisim gibi belirtiler var

regl öncesi test yapıp pozitif görenleri çok şaşırıyorum doktorlar regl gününü ve gecikmeyi bekleyin diyorlar

Çok sağolun öyle yapayım

Bence sıkın dişinizi adetiniz gecikmesini bekleyin. Çünkü bebek varsa da çıkmaz ise testte, bu sizi manipüle edebilir birkaç gün. En azından diğer türlü ya adet olmuş olursunuz manipüle olmaz bir dahaki aya umutlu bakarsınız ya da doğru zamanda hamilelik testi yapmış olursunuz. Ben de sizinle aynı durumdayım şuan gecikmesini bekliyorum

en iyisi beklemek ben adetten 3 gun once ogrenmistim ama hep soylerim 4 gun once baksaydim kesinlikle negatif gosterirdi cunku 3 gun once yaptigim bile cok cok silik gostermisti

%75 doğruluk payı oluyormuş bat'tan önceki 5.gün. O da eğer tam yumurtlama günü döllendiyse muhtemelen. Bence riske atmayın hiç negatifi görürseniz canınız sıkılmasın
Merhaba bende aynı konuyla ilgili sorabilir miyim size reglime 2 gün var bugün sabah normal gebelik testi yaptım tek çizgi koyu çıktı bide ovulasyon testim vardı evde onu da yaptım o da ikinci çizgi silik çıktı acaba erken gebelik testi alsam mı bilemedim

Bence almayın, zaten pahalı ve 2 gün kalmış adetinize. Az daha sabredin derim. İ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…