- 5 Ağustos 2024
- 35
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi idilerva27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki test sonucu pozitif mi negatif mitestin markasi nedir
test pozitif ama bazi marka testler hatali oluyo yalanci pozitif cikartiyo bende yasadim hatta bu sorunu bnce kan verin yada markasi artimed olmayan bi testle tekrarlayinBilmiyorum ki test sonucu pozitif mi negatif mi
O marka degildi eczaneden aldımtest pozitif ama bazi marka testler hatali oluyo yalanci pozitif cikartiyo bende yasadim hatta bu sorunu bnce kan verin yada markasi artimed olmayan bi testle tekrarlayin
o zmn insallah gebesindir cnmm hayirli olsun kan ver netlestirO marka degildi eczaneden aldım
İnşallah canım silikte gebelik olmuyormuo zmn insallah gebesindir cnmm hayirli olsun kan ver netlestir![]()
evet test hatali olmadikca silik de ciksa gebelik var demek cnmİnşallah canım silikte gebelik olmuyormu
Bu ayın 8 inde olacam 4 gün kaldıbelirtilerin varmi peki kac gunde adet oluyosun
belirtilerin varmiBu ayın 8 inde olacam 4 gün kaldı
Evet sürekli migdem bulanıyor gögüslerim hasaslaştı yemekten kesildim yiyemiyorum kokuyorbelirtilerin varmi
Evet sürekli migdem bulanıyor gögüslerim hasaslaştı yemekten kesildim yiyemiyorum kokuyor
Bugun verecem inşallah akşam 10 gün önce leke tartzında pembe geldi çok pembe kahverengi gibianladim cnm ne zmn kan vermeyi dusunuyosun
bizimlede paylas mutlaka sonucuBugun verecem inşallah akşam 10 gün önce leke tartzında pembe geldi çok pembe kahverengi gibi
İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucanı karnını boş bırakmasınbizimlede paylas mutlaka sonucu![]()
Amin inşallah gebesinizdir sizi üzmek istemem ama ben bu idrar testlerine güvenmiyorum en sağlıklısı kan testi yaptırın benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın, birde belirtileriniz ne zamandır varİnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucanı karnını boş bırakmasın
Amin inşallah gebesinizdir sizi üzmek istemem ama ben bu idrar testlerine güvenmiyorum en sağlıklısı kan testi yaptırın benim gibi hayal kırıklığı yaşamayın, birde belirtileriniz ne zamandır var
Ay inşallah gebesinizdir eğer öyleyseniz bana da umut olursunuz bende cuma yaptım kan negatif çıktı belirtilerim hala devam ediyor reglime 13 gün var daha dua ederek reglime bekliyorum güzel haberlerinizi bekliyorum10 günden fazla oldu bu belirtilerim var adetime 18 kala kan yaptım ama çıkmamıştı şimdi 4 gün kaldı bugun yapacam inşallah çıkar