Adetime 6 gün kala yaşadığım belirtiler hamile miyim?

Aysegul6712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.145
562
123
30
Yumurtlama günü göğüslerim bir şişti ve hassasiyet başladı günlerdir öyle inanın el değdiremiyorum adetime 6 gün kaldı hala çok gerginler.

Bir diğer belirtim kasıklarımda çok gerginlik var çok rahatsız ediciydi. Arada bıçak sağlanır gibi hissim oluyor.

Bir de sol kasığımda elim değdikçe bi acıma hissettim dokundukça ağrıyor ve arada sağ sol kasık bölgeme kısa süreli bir batma sızı giriyor.

Test yapsam çıkar mı??

Yumurtlama günü göğüslerim bir şişti ve hassasiyet başladı günlerdir öyle inanın el değdiremiyorum adetime 6 gün kaldı hala çok gerginler.

Bir diğer belirtim kasıklarımda çok gerginlik var çok rahatsız ediciydi. Arada bıçak sağlanır gibi hissim oluyor.

Bir de sol kasığımda elim değdikçe bi acıma hissettim dokundukça ağrıyor ve arada sağ sol kasık bölgeme kısa süreli bir batma sızı giriyor.

Test yapsam çıkar mı??
Bı test var cnm adete 6 gün öncesine gösteriyor ondan al her eczanede bulunmuyor 100 TL fiyatı burda öyle o kesin sonuç verir

Test yapsam çıkar mı??
Canım muhtemelen hamilesin ama bence henüz erken test için biraz daha bekle en azından 2 gün kala falan yap. Yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ve şişliğini ilk kez bende hamile kaldığım ay yaşadım normalde adete 5-6 gün kala başlardı. Ama yine de umutlandirmak istemem ve beklemeni tavsiye ederim

Tabi ki bekle 6-7 gün erken daha hiç yoktan adet dönemin gelsin hatta 2-3 gün geçerse test yap eğer yoksa bu seni hayal kırıklığına uğratır

Canım muhtemelen hamilesin ama bence henüz erken test için biraz daha bekle en azından 2 gün kala falan yap. Yumurtlama gününden itibaren göğüs ağrısı ve şişliğini ilk kez bende hamile kaldığım ay yaşadım normalde adete 5-6 gün kala başlardı. Ama yine de umutlandirmak istemem ve beklemeni tavsiye ederim
Ben de ilk kez yaşıyorum normalde benimde adete yakın olurdu ennn erken 1 hafta önce falan başlardı şişlik yumurtlama dönemi bende tuhaflık vardı zaten ateş basmaları ve kasıklardaki gariplikler derken şüphelendim ben de. Bir de arada bıçak saplanır gibi rahmime kramp giriyor çok acıyor o an kalakalıyorum hep olmuyor ama bir kaç kere yaşadım

Ben de ilk kez yaşıyorum normalde benimde adete yakın olurdu ennn erken 1 hafta önce falan başlardı şişlik yumurtlama dönemi bende tuhaflık vardı zaten ateş basmaları ve kasıklardaki gariplikler derken şüphelendim ben de. Bir de arada bıçak saplanır gibi rahmime kramp giriyor çok acıyor o an kalakalıyorum hep olmuyor ama bir kaç kere yaşadım
Onu da yaşadım evet hatta normal adet olmam gereken tarihte baya bir karın ağrısı yaşadım resmen regl ağrısı gibiydi. Umarım güzel haberler alırsın 🤲

Bir de iki gün önce sabah bir midem bulandı gece 4-5 gibi falan çok kötüydüm geri uyumaya çalıştım sabaha kadar geçmişti. Birde sürekli gözümün önü kararıyor eğilip kalktıkça bu da dikkatimi çekti.

Onu da yaşadım evet hatta normal adet olmam gereken tarihte baya bir karın ağrısı yaşadım resmen regl ağrısı gibiydi. Umarım güzel haberler alırsın 🤲
O regl ağrısını bende yaşıyorum hatta yumurtlamadan sonra ara ara yaşadım sanki oldum olacam gibi o hafif ağrıyı adet ağrısını ben sadece olmama saatler kala falan yaşardım o kadar erkenden o ağrıyı hissetmem de beni kuşkulandırdı ☺️ sanki olcam olacam gibi hissediyorum ama daha günüme çok var yani mesela 10 gün varken bile hissettim

Anladım hayırlısı olsun inşallah. Bir kaç gün daha geçsin beta HCG yaptırın kesin sonuç alırsınız

Anladım hayırlısı olsun inşallah. Bir kaç gün daha geçsin beta HCG yaptırın kesin sonuç alırsınız
Teşekkürler inş Diğer testimi yarın mı tekrarlasam yoksa iki gün beklesem mi. Eğer varsa koyulaşır diyorlar ya o yüzden soruyorum. 2 tane test almıştım diğerini de yarın mı yapsam acaba

Aaa hani yapmıcaktık beklicektik dayanamamışsın ama hafif silik de olsa gebe olabilirsin bence 2 gün sonra tekrarla😍🙏🏻🧿🌸
Zaten daha çok erken 6 gün var yani varsa bile öğrenmiş olmam mucize olur 😍 yine de hevesleniyorum pek. Çünkü yalancı pozitifi gördüğüm olmuştu geçen ay

Back
X