Adetime 6 gün kala yaşadığım belirtiler hamile miyim?

Eczanede 100 TL ye almıştım bn canım Trendyol da 50 TL ye buldum ondan sipariş ettim keşke sende öyle yapsaydın birde kaç gün kaldı adetine
Onun gelmesi regl günümü geçince falan olur ben dayanamam gider ucuz yollu 3-5 tane alırım artık napalım😅

Yumurtlama günü göğüslerim bir şişti ve hassasiyet başladı günlerdir öyle inanın el değdiremiyorum adetime 6 gün kaldı hala çok gerginler.

Bir diğer belirtim kasıklarımda çok gerginlik var çok rahatsız ediciydi. Arada bıçak sağlanır gibi hissim oluyor.

Bir de sol kasığımda elim değdikçe bi acıma hissettim dokundukça ağrıyor ve arada sağ sol kasık bölgeme kısa süreli bir batma sızı giriyor.

Test yapsam çıkar mı??
Benim yumurtamadan 9 gün sonra yani adete 5 gün varken normal kaset testte çıkmıştı, hatta akşam idrarı ile yapmıştım.
Umarım hamilesinizdir.🙏🌸

Ben de ilk kez yaşıyorum normalde benimde adete yakın olurdu ennn erken 1 hafta önce falan başlardı şişlik yumurtlama dönemi bende tuhaflık vardı zaten ateş basmaları ve kasıklardaki gariplikler derken şüphelendim ben de. Bir de arada bıçak saplanır gibi rahmime kramp giriyor çok acıyor o an kalakalıyorum hep olmuyor ama bir kaç kere yaşadım
Aynıları var canım ne oldu sonucun

Kızlar belimin sol tarafı ağrı var hareket ederken batar gibi oluyor bu gebelik belirtisi olabilir mi ağır bir şey de kaldırmadım ama durduk yere oldu

Back
X