adetime 6 gün var çok sancım var!!yorumlarınızı bekliyorum

angels1991

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
439
139
33
arkadaşlar adetime 6 gün var fakat 10 günden beri kasıklarımda batma şeklinde ağrılar oluyor.eğilemiyorum biyere uzanamıyorum nezman ani bir hareket yapsamm canım cok yanıyor test yaptım bısey cıkmadı size erkenmı yapmışım testi ?ne zman yapsam kesin sonuç alırım?sımdıden teşekkurler

arkadaşlar adetime 6 gün var fakat 10 günden beri kasıklarımda batma şeklinde ağrılar oluyor.eğilemiyorum biyere uzanamıyorum nezman ani bir hareket yapsamm canım cok yanıyor test yaptım bısey cıkmadı size erkenmı yapmışım testi ?ne zman yapsam kesin sonuç alırım?sımdıden teşekkurler
Cnm benm yaşadığım şeyi yaşıyosun aynen bende kasık ağrısında yürüyemiyodum 6 gün kala yaptım negatif çıktı tabiki çok erken diye ama bnde senin gbi dayanamamıştım sınra 4 gün kala yaptım çok silik çıktı gözükmicek kadar 3 gün kala tahlil yaptırdım çıktı:)) umarım seninkide çıkar ama kasık ağrısını bana sor yumurtlamadan sonra 10 gün ağrıdıki hala ara ara ağrıyo:KK43:

Cnm benm yaşadığım şeyi yaşıyosun aynen bende kasık ağrısında yürüyemiyodum 6 gün kala yaptım negatif çıktı tabiki çok erken diye ama bnde senin gbi dayanamamıştım sınra 4 gün kala yaptım çok silik çıktı gözükmicek kadar 3 gün kala tahlil yaptırdım çıktı:)) umarım seninkide çıkar ama kasık ağrısını bana sor yumurtlamadan sonra 10 gün ağrıdıki hala ara ara ağrıyo:KK43:
cnm senn ne zman başlamıştı kasık ağrıların aynı benim gibimiydi başka bir belirtin varmıydı?

bu arada teşekkur ederım ve hayırlı olsun canım heyecan yaptım bırdende yazmayı unuttum:)
Teşekkür ederim adet tarihimden 10 gün önce başlamıştı tam yumurtlamanın bitimine bnde tuvalete çıkma sayısı çoğalmıştı bi bardak suya 5 kere tuvalete gidiyorm ama onum dışında bulantı, göğüslerde acıma, baş dönmesi felan olmadı halada yok:) tek belirtim şiddetli sol kasık ağrısı ve gece 3 kere uyanmama sebep olan tuvalet:) bnce sende hissediyorsan 3 gün kala kanda baktırabilirsn bnm 3 gün kala 47.83 çıktı kanda:KK66:

ay
Teşekkür ederim adet tarihimden 10 gün önce başlamıştı tam yumurtlamanın bitimine bnde tuvalete çıkma sayısı çoğalmıştı bi bardak suya 5 kere tuvalete gidiyorm ama onum dışında bulantı, göğüslerde acıma, baş dönmesi felan olmadı halada yok:) tek belirtim şiddetli sol kasık ağrısı ve gece 3 kere uyanmama sebep olan tuvalet:) bnce sende hissediyorsan 3 gün kala kanda baktırabilirsn bnm 3 gün kala 47.83 çıktı kanda:KK66:
aynı canım ya benmde 10 gun onceden basladı hatta acaba yenımı yumurtluyorum ondanmı kasıklarım agrıo falan dıyordum evet bende cok sık tuvalete cıkıorum sabahları ozellıkle tansıyonum dusuyormus gıbı oluor dun dısarı cıktık esımle yuruyelım dıye basım dondu az kalsın dusuyordum basımda dun donmeye basladı allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım bebısını darısı benım basıma ınsallah cok dıkkat et kendıne canım bu donem cok hasas oluyor bende 6 ay once dusuk yaptım ogrendım 1 gun sonra dustu allah kımseye yasatmasın cok dıkkat etmek gerek

ay

aynı canım ya benmde 10 gun onceden basladı hatta acaba yenımı yumurtluyorum ondanmı kasıklarım agrıo falan dıyordum evet bende cok sık tuvalete cıkıorum sabahları ozellıkle tansıyonum dusuyormus gıbı oluor dun dısarı cıktık esımle yuruyelım dıye basım dondu az kalsın dusuyordum basımda dun donmeye basladı allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın canım bebısını darısı benım basıma ınsallah cok dıkkat et kendıne canım bu donem cok hasas oluyor bende 6 ay once dusuk yaptım ogrendım 1 gun sonra dustu allah kımseye yasatmasın cok dıkkat etmek gerek
Amin cnm inşallah bnmde heycanlı bir dönem bugün adet tarihimde doktora gittim değerlerin güzel yükselmiş dedi cumartesi tekrar çağırdı büyük ihtimal keseyi görürüz dedi inş. Görür işte hamilelği öğrendikten sonrasıda stres önceside ama hepsine değer onları kucağımıza sağlıklı bir şekilde alalımda inş hepsini unutur gideriz sende dikkat et cnm bn anlamıştım ta ilk günden dikkat etmeye başlamıştım bnce sende bnm gibisin:) dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK66:

ben ogrendıgımde bebegımı 529.20 cıkmıs beta hcgm gec ogrenmısım yanı hıc belırtım yoktu bole kasık agrısı fln sadece mıde bulantım vardı demekkı hamılelıkten hamılelıgede belırtı degısebılıyor

Amin cnm inşallah bnmde heycanlı bir dönem bugün adet tarihimde doktora gittim değerlerin güzel yükselmiş dedi cumartesi tekrar çağırdı büyük ihtimal keseyi görürüz dedi inş. Görür işte hamilelği öğrendikten sonrasıda stres önceside ama hepsine değer onları kucağımıza sağlıklı bir şekilde alalımda inş hepsini unutur gideriz sende dikkat et cnm bn anlamıştım ta ilk günden dikkat etmeye başlamıştım bnce sende bnm gibisin:) dikkat et kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK66:
ay canım ıns guzel dıleklerın ıcın sagol ama ben cok korkuyorum:KK43:ztn ben bu ayın basında bu ay hamıle kalcam dıodum esıme durmadan cııme doguyordu ya yoksa dıye umıtlenmemeye clısıorum ama gecmıyo ıns vardır benmde cokk ıstıorum bu bebısı

elif_erva elif_erva A angels1991 Hayirli olsun kizlar bebisleriniz bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Kasik agrilarim olunca hissettim bende hamile kalacagimi ve test pozitif.Insallah saglikli bir gebeliktir doktora gidip emin olmadan kimseye soylemeyi dusunmuyorum . Sizler haric :) A angels1991 canim 91 dogumlu musun ayni yasitiz sanirim.

elif_erva elif_erva A angels1991 Hayirli olsun kizlar bebisleriniz bende bugun ogrendim hamile oldugumu. Kasik agrilarim olunca hissettim bende hamile kalacagimi ve test pozitif.Insallah saglikli bir gebeliktir doktora gidip emin olmadan kimseye soylemeyi dusunmuyorum . Sizler haric :) A angels1991 canim 91 dogumlu musun ayni yasitiz sanirim.
evet canım 91 dogumluyum allah kucagına almayı nasıp etsın canım ben hamıle degılım ama sadece suphelenorum:)
ama ıns olucak kac gun kala test yaptın cıktı canım?ayrıca batmaların nasıl oluyordu ters bır harekt yapınca oturup kalkarken falanmı?

ayrıca elıf erva ve ebnaz kızlar sıze tavsıyelerde bulanayım yanlıs anlamayın ama fazla yurumeyın egılmeyın yukarı uzanmayın ve kesınlıkle ve kesınlıkle ılıskı yasamayın doktorunuzada gıttıgınızde sorun progestan alın bence ben ole yapıcam cunku takdır edersınızkı smdıkı doktorlar pek ılgılenmıyor.(banamı öle denk geldi bilmiyorum).benım gıbı uzulmenızı ıstemem:KK66:

Amin canim darisi basina insallah hamilesindir. Ilk bebegimi kaybettim bnde simdi daha dikkatli olucam.

Amin canim darisi basina insallah hamilesindir. Ilk bebegimi kaybettim bnde simdi daha dikkatli olucam.
sendemi düşük yaşadın canım aynı bende nasıl düştü peki?ogrendım ertesi gün düştü doktorun hatası 500 üzeri beta hcgde bebek goremedi ulturasonda :S ve 15 gun sonra gel dedı hiç bişey sölemeden ilaç vermeden yolladı bide deiki bebek rahime yerlesmemiş heycandan anlayamadım ilk başta bebek rahime yerleşmeden beta hcg nasıl salgılayabılır dimi yolladı eve ertesi gün düşürdüm:KK43:

Benimde benzer durum canim Belcikada yasiyorum yeni geldim.Kasik agrisi ve kanamayla acile gittim hamilesin dediler kanaman agrin normal yerlesme kanamasi dediler ama regl kanamasi gibi cok fazla tansiyonum 8lerde eve yolladilar 10gunde evde kanamayla devam etti ve sonuc bebek dustu. Ne ilac verdiler ne bise yaptilar. Dilimde olmadigi icin anlasamadik doktorlarla. Belki hapla kanamayi durdurabilirlerdi hicbise yapmadilar.

sagol
A angels1991 canim seninde mi kanaman vardi cok gecmis olsun Allah ayni aciyi tekrar yasatmasin insallah.
cnm sanada benmde kanamam oldu canm ben ölüyodum nerdeyse zavallım esımde korkmus suratım bembeyz olmus fln allaha sukur atlattık ama krkuorum smdı korku kaldı ıcımde:KK43:esnemeye dahı korkorum bsey olcak dıe:KK43:

Yasadiklarimiz benziyor canim kac ay once dusuk yaptin. Benim 8 ay gecti daha yeni hamile kalabildim. Reglin geciktimi suan ?

7 8 ay oldu ıste cnm aynı:)yok cnm dusukten sonra adetlerım duzensızlestı ama en son 4unde oldum 4 nu baz alırsam 6 gn var cnm

X