Adetime 6 gün var. Sizce döllenme olmusmudur?

AntPrl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
6
1
1
40
Adetime 6 gün var. İdrar Testi negatif. Acaba geç dollenmemi ?? Ltfn kızlar yazin.böyle şey yasadinizmi🥺😔

Adetime 6 gün var. İdrar Testi negatif. Acaba geç dollenmemi ?? Ltfn kızlar yazin.böyle şey yasadinizmi🥺😔
Yumurtlama gününden iki hafta sonra test yapmanızı öneririm umutsuzluğa kapılmayın erken test yapmışsınız

Yumurtlama gününden iki hafta sonra test yapmanızı öneririm umutsuzluğa kapılmayın erken test yapmışsınız
Erken gebelik testi almıştım. Üstünde 6 gün öncesi yazıyordu.( Çok endişeliyim

Bende çok geç cikiyo tesde 7 haftada falan o yüzden endişe etme bir hafta sonra tekrar test et çıkar inseAllah Rabbim sevindirsin seni 😊

Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyor malesef gününüzde kaset test yapmanızı öneririm
Ayy keşke yalnış olsa. İnşallah 🙏dua edin
Bende çok geç cikiyo tesde 7 haftada falan o yüzden endişe etme bir hafta sonra tekrar test et çıkar inseAllah Rabbim sevindirsin seni 😊
Sağol. Amin canım hepimizi inşallah. Bundan önceki maalesef düşükle sonuçlandı. O yüzden de belki çok istiyorum olsun

Ayy keşke yalnış olsa. İnşallah 🙏dua edin

Sağol. Amin canım hepimizi inşallah. Bundan önceki maalesef düşükle sonuçlandı. O yüzden de belki çok istiyorum olsun
Olur Allah'ın izniyle 😊😍 rabbim kalbine göre versin inseAllah

Benim 5 6 gün kala çıkmıştı idrar testinde ama kimisinin adet günü geçinceye kadar çıkmıyor. İnşallah gönlünüzce olur💕

Pozitif çok sükur 🙏💗
Çok sevindim sonucunuza. Ben de reglime 7 gün kala erken gebelik testi, 6 gün kala da normal kaset test yaptım. İkisi de negatif. Bu ay için çok umutluydum, moralim çok bozuldu umarım benim sonucum da sizin gibi olur. Gerçi kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Regl olacağım gibi bir his de geliyor ama 😔

Back
X