- 2 Aralık 2022
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi tststs3842
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bunu çekebildim net ilk zaman kamerada göremedim tam ama şu çizdiğim yerlerde var gibi sanki yada belki ben öyle görüyorum bilemiyorumDaha net fotoğrafı varmı
Atayım ama öyle de çok belli olmuyor sanırım hemen atıyorum bi dkİsterseniz siyah beyaz şekilde çekin uzaktan çünki yakınlaştıkça kalite düşüyor
Ve erken gebelik testimiBide bunu çekebildim net ilk zaman kamerada göremedim tam ama şu çizdiğim yerlerde var gibi sanki yada belki ben öyle görüyorum bilemiyorum
Prodoc mu bu bunlar bazen hayalet veriyoSelam kızlar 5 6 gün var adetime ama dayanamayıp test yaptım psikolojik mi bilmiyorum ama test de hayalet çizgi mi görünüyor yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlayamadım
Adete yakın çıkartabiliyor babada aynısı olmustuBide bunu çekebildim net ilk zaman kamerada göremedim tam ama şu çizdiğim yerlerde var gibi sanki yada belki ben öyle görüyorum bilemiyorum
İsterseniz siyah beyaz şekilde çekin uzaktan çünki yakınlaştıkça kalite düşüyor
İsterseniz siyah beyaz şekilde çekin uzaktan çünki yakınlaştıkça kalite düşüyor
Frelly diye bi marka eve yakın eczanede o vardı ve pek bilgim yok zaten testler hakkında yeni deniyoruz dahaProdoc mu bu bunlar bazen hayalet veriyo
Test erken gebelik ama evde değilim şu an uzaktan atamam eve geçince atayım telefonumda da bunlar var sadeceVe erken gebelik testimi
Teşekkür ederim öyle yapayım vardır umarımMaalesef bişi görmedim adete 6 gün var zaten erken görmek için.. Testi 3 gün sonra tekrarlayın olmazsa
Adete yakın çıkartabiliyor babada aynısı olmustu
Cizgi var ama beyaz, negatif yani simdilikSelam kızlar 5 6 gün var adetime ama dayanamayıp test yaptım psikolojik mi bilmiyorum ama test de hayalet çizgi mi görünüyor yoksa ben mi öyle görmek istiyorum anlayamadım
Geçmesini bekliyim demi tekrar yapmak içinCizgi var ama beyaz, negatif yani simdilik
Erken gebelik testi olduğu için çok az bi hcg yi var olarak algılayabiliyor o yüzden sormuştum birkaç gün sonra normal kaset test ile tekrarlamanı tavsiye ederim bu arada adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üstünden kaç gün geçtiği önemliTest erken gebelik ama evde değilim şu an uzaktan atamam eve geçince atayım telefonumda da bunlar var sadece
Yumurtlama üstünden 11 gün geçtiiiErken gebelik testi olduğu için çok az bi hcg yi var olarak algılayabiliyor o yüzden sormuştum birkaç gün sonra normal kaset test ile tekrarlamanı tavsiye ederim bu arada adete kaç gün kaldığı değil yumurtlama üstünden kaç gün geçtiği önemli
Bende Trendyol dan aldım yeni12 li set çok uyguna eczanede tanesi 40 liraFrelly diye bi marka eve yakın eczanede o vardı ve pek bilgim yok zaten testler hakkında yeni deniyoruz daha
Yok adet olmuştum kandada bişe cikmamistiPeki şimdi hamile misiniz o ay hamile miydiniz ya da