Adetime 6 yün kala erken gebelik testi yaptım

Zeynoo28

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
3
0
1
28
Adetim 6 gün kala normal gebelik testi uaptım silik cıktı hamilelik belirtileri var diye yaptım sonra normal testlerin adet günü gecikince doğru sonuc verdiğini hatırladım bidahaki gün erken gebelik testi yaptım ondada silik cıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı aranızda acaba

Eklentiler

• 20250926_062205.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 39
Kullandığınız test çok yüksek ihtimal Artimed test başka bi testle yapmanızı öneririm çünkü çok fazla böyle çıkarıyor bu test

Artımedse test yalancı pozitif olabilir bukadar erken belirti de göremezsiniz adet olacak gibi kasık ağrısı yaşarsınız sadece ama olabilir gecikmenizde kan verin yada 2 günde bir test tekrarlayıp koyulaşma var mı bakın awox predictor prodoctor güvenilir testlerdir inşallah vardır

Ben adetime 8 gün varken erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama predictor early kullandım net sonuç veriyor. Ardından normal gebelik testi yaptım onda da belirgin çıkmıştı

Ben adetime 8 gün varken erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama predictor early kullandım net sonuç veriyor. Ardından normal gebelik testi yaptım onda da belirgin çıkmıştı
Bende predictor markasındaki erken gebelik testiyle yaptım ilk görsel aksam yaptım buda sabah yaptım varla yok arasında ama bilmiyorum ilk gebeliğimdeki belirtileri olduğu icin yaptım testi

Eklentiler

• 1000043694.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 28
Artımed degil Baska bir marka ptodoctor erken gebelik testi ilk attığım resim aksam yaptığım test sabah tekrarladım hayal cizgi var gibi tam emin olamadım o yüzden burada sormak istedim 2 testin de böyle oldu

Eklentiler

• 1000043701.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…