arkadaşım umutlandırmak istemem ama ben hamile oldugumu sütüm gelince anlarım süt hormonlarım fazla gelişmiş ama ilaç kullandım diyosun oda yapar umutlanma üzülürsün hayırlıs olsun inşaallah hamişsindir
arkadaşlar merhaba.. acaba aranızda böyle olan varmı merak ettim.. bndan 3ay önce adetin 3.günü yapılan tahlilde prolaktinim yüksek çıktı (normal değer 400 civarıydı benim 540 çıkmıştı) ve dostineks içtim pzt. perş... intden araştırdım ve göğüsten süt gelmesi diye bişi okudum. ama benden hiç öle bişi gelmedi hatta SIKTIM gene gelmedi.. neyse o ayda hamile kalamadım.. yeni bi dr.a başladım 2hafta önce adetsizken test yapıldı ve prolaktin 13 çıktı çok normalmiş.. yinede dr.um perlodel verdi hem prolaktin hemde yumurtlaıklar için. haftada 1kes alıyorum yani 2tane içmiş oldum. dün banyoda göğsüme baktığımda beyazlıklar gördüm ve SIKTIM bi baktım süt gibi. ama SIKINCA oluyo. dr.u aradım prolaktin yükselmiştir dedi ilaç kullancaksın dedi (muhtemelen yeni dr.um olduğu için beni hatırlamadı) dedim zaten içiyorum haftada 1tane. neyse adet olunca gel tekrar testlerini yapalım dedi... şimdi SIKTIM gene bişi yok.. karnım ağrıyo sol kasığımda ara ara iğnelenme var. ve bugün akıntı başladı beyaz şeffaf.. benim bu durumda hamile kalma olasılığım varmıdır yokmudur doktora soramadım bilgisi olan vardır diye size sormak istedim.. böyle bişi başına gelen varsa yada duyan bilgisi olan bana yardımcı olurmusunuz..
canım ilaç kulllandığından gelmiştir süt bence eğer kullanmadan önce de sütün olsaydı hamile kalma olasılığın düşerdi sen doktoruna yine git bi görün bakalım belkide hamilesindir belli olmaz bu işler allah heepimiz için hayırlısını versin
canım inş hamişsindir ama gebeliğin ilk haftalarında sıkınca süt gelmesi olabiliyormu bilmiyorum ama mutlaka doktoruna görün derim prolaktin hormonun yükselmiş olabilir.... yardımcı olabilmeyi çok isterdim :1no2: çok bilgim ok bu konudaa.s.
kıslar şu prolaktin denen şey ne yahu.valla ben bu site sayesinde yeni şeyler öğreniyorum.ilk hamileliğimde haberim yoktu bunlardan.nerde yaptırıcam bu testi ve fiyatı ne kadar yardımcı olurmusunuz
fundacım prolaktin süt hormonu oluyo. eğer yüksekse hamileliği engelleyebiliyo.
test kanda çıkıyo. 40ytl civarı izmirde..
kızlar bakın bişi buldum... akıntı prolaktinin yüksek olması anlamına gelmezmiş.
Meme başı akıntılarının altında da büyük bir oranda Benign
Olaylar(Kanser olmayan) nedenler yatar.Meme başı akıntısının anlamlı olabilmesi için kendi kendine gelmesi gerekir.Memenin, aynı tükrük bezlerinde olduğu gibi devamlı bir sıvı üretimi vardır.Ama, ana süt kanallarında epitel tıkaçlar olduğu için salgılanan bu sıvı dışarı çıkmadan geri emilir.Eğer özellikle banyodan sonra meme başları sıkılırsa bu tıkaçlar yerinden oynar ve meme başı akıntısı başlar.
canım umarım hamılesındır ama bana bıraz prolaktınden dolayı sut gelmıs gıbı gelıyor..
benımde prolaktın yuksek maalesef..29..bu degere gore bıle adet duzenım bozuldu..
sımdı adetımın 3.gununu beklıyorum yenıden test yaptırcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?