Ilk olanin var digerinin yokceksem de gozukmez golge gibi yani goremezsinizİlk yaptığın markadan alabiliyorsan ondan almanı öneririm eğer testin gerçekse muhtemelen erken yumurtladın. Diğer testin fotosu var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk olanin var digerinin yokceksem de gozukmez golge gibi yani goremezsinizİlk yaptığın markadan alabiliyorsan ondan almanı öneririm eğer testin gerçekse muhtemelen erken yumurtladın. Diğer testin fotosu var mı
Tamam ilk olandan sabah ilk idrarla yapabilirsin varsa kesin çıkarIlk olanin var digerinin yokceksem de gozukmez golge gibi yani goremezsiniz
Pazartesine kaldi artikTamam ilk olandan sabah ilk idrarla yapabilirsin varsa kesin çıkar
Testi tekrarladim çıkmadı negatif sonuc niyz oylz cikti anlamadimTamam ilk olandan sabah ilk idrarla yapabilirsin varsa kesin çıkar
Yaaaa niye öyle oldu acabaTesti tekrarladim çıkmadı negatif sonuc niyz oylz cikti anlamadim![]()
Yok daha da test olayi haytimdan cikardimYaaaa niye öyle oldu acabane biçim test yapıyorlar bariz pozitifti ilk testin
iki gün sonra tekrarlarsın artık testi
Ozaman adetini bekle gecikme olursa yaparsınYok daha da test olayi haytimdan cikardim
Dun aksam yaptigim testin cizgisi de kaybolmus c cizgisiOzaman adetini bekle gecikme olursa yaparsın
Aaaa öylemi test bozuk olabilir ozamanDun aksam yaptigim testin cizgisi de kaybolmus c cizgisi
Testi tekrarladim boyle cikti diger testle aynimi cizgileri bakarmisiniz fark varmiAaaa öylemi test bozuk olabilir ozaman
Var gibi çizgi ama en doğrusu kan vermenizTesti tekrarladim boyle cikti diger testle aynimi cizgileri bakarmisiniz fark varmi
Daha once yaptim test postta var yeniledimVar gibi çizgi ama en doğrusu kan vermeniz
Insallah baklm bugun regli gunum agrim vardi ama suana kadar olmadim ara ara sanci vurup gidiyorEn iyisi kan vermek