- Konu Sahibi karabulut_gaye
Bisey diyem mi gecen bende bu testten yaptim ve aynısı seninkinin 2. Ye bidaha yaptım aynı test negatifAyy selam kızlar sımdı yaptım bende bunu turuncu prodıctor olan ama 3 çizgi gibi bozuk mudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey diyem mi gecen bende bu testten yaptim ve aynısı seninkinin 2. Ye bidaha yaptım aynı test negatifAyy selam kızlar sımdı yaptım bende bunu turuncu prodıctor olan ama 3 çizgi gibi bozuk mudur
insallah vardir canimHayır hala hasta olmadım, bugün kan verdim yine ama sonucu daha çıkmadı bekliyorum. Hayırlı olsun inşallah
beta 100 ün ustundeyde hamilesiniz kesin olarak tebrik ederimmİyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı 7 temmuzda kan testi vermiştim negatif çıkmıştı bugün test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim normal mi
Hangi testi yaptınızİyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı 7 temmuzda kan testi vermiştim negatif çıkmıştı bugün test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim normal mi
Ay canım benimde böyle çıktı regl günüm normaldeHangi testi yaptınız
Var ben gördüm ama bu markayı bilmiyorum kullanmadım hiç güvenilir miiiiAy canım benimde böyle çıktı regl günüm normalde
Güvenilirse bende yapayımAy canım benimde böyle çıktı regl günüm normalde
Bilmiyorum ki bende pazartesi lan vermeye gideceğimGüvenilirse bende yapayım
Bu testin yanıldığını hiç duymadımmerhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
Bence tekrarlayın, üç çizgi çok tuhafAyy selam kızlar sımdı yaptım bende bunu turuncu prodıctor olan ama 3 çizgi gibi bozuk mudur
Güvenilir hangisi artık şaşırdımBence tekrarlayın, üç çizgi çok tuhafBu test güvenilir normalde
Bu testin adı neBu testin yanıldığını hiç duymadımbüyük ihtimalle pozitif
![]()
Canım güvenme teste bu markaya ben 2 haftadır yapıyorum baya belirgin çıktı ikinci çizgi ama bugun negatif çıktı kanda ve adet oldummerhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
Canım güvenme teste bu markaya ben 2 haftadır yapıyorum baya belirgin çıktı ikinci çizgi ama bugun negatif çıktı kanda ve adet oldum![]()
hamilesin bencemerhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi