Prodoctor erken gebelik testi

İyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı 7 temmuzda kan testi vermiştim negatif çıkmıştı bugün test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim normal mi

Son düzenleme:
İyi akşamlar benim pcosum var düzenli adet olamıyorum en son adetim 5 hazirandı 7 temmuzda kan testi vermiştim negatif çıkmıştı bugün test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 136,4 çıktı bu normalmi ben en erken 45 50 günde adet gören biriyim normal mi
beta 100 ün ustundeyde hamilesiniz kesin olarak tebrik ederimm

Hangi testi yaptınız

Eklentiler

• 1000157091.webp
    1000157091.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 18
merhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
Bu testin yanıldığını hiç duymadım 🥹 büyük ihtimalle pozitif🌸

merhaba kizlar reglime 4 gun var 2 gun once kan versigimde beta gozukmuyordu bugun inanilmaz bir kasik agrisi ve bacaklarimda agri var goguslerimde cok sis test yapayim dedim umutsuzlukla fakat boyle silik cikti inanasim gelmedi ikinciyide yaptim ikincide boyle silik cikti sizce gebelik var mi
Canım güvenme teste bu markaya ben 2 haftadır yapıyorum baya belirgin çıktı ikinci çizgi ama bugun negatif çıktı kanda ve adet oldum 🥹

hamilesin bence

duzenleme yapiyorum bugun tekrar yaptim ilk idrarla ve negatif :( muhtemelen kimyasal gebelik olustu ama uzulmek yok rabbim isteyen herkese yani buradaysak hepimize nasip etsin saglikli bir sekilde 🙏🏻🥹

Back
X