Adetime 8 gün kala miğde bulantısı ve sivilcelenme

Siibeelll

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
59
19
18
33
Merhaba kızlar benim adetime 8 gün var .2 yıllık evliyim ve bir kimyasal gebeliğim oldu ve pko luyum.Bu ay geçen aylara göre anlamsız şekilde yüzüm sivilceler le doldu miğde bulantım var ve göğüs ucumda hassasiyet var gebelik belirtisi olabilir mi

Merhaba benimde hic olmayan sivilceler doldu heryerimi hemde agrili adete 10gun kala oldu bende merak ediyorum hamilelik belirtisimi acaba diye

Adet ve gebelik belirtilerinin neredeyse hepsi birbirine benziyor ne yazikki. Bende yıllarca araştırmalar okumalar yaptım. Adet oncesi gebelik belirtileri ile ilgili. Yaşayıp deneyimledigim şahsım adına konusucam mide bulantısı ve sivilcelenme Adet gecikmesi ve 5. Hafta sonrasında başlıyor. Benim deneyimledigim en bariz belirti şiddetli halsizlik oldu. Ama bu halsizlik canım bi sey yapmak istemiyor halsizlik kırgınlık gibi değildi. Göz actirmayacak derecede. Bi anda günlerce ac kalmış gibi açlık baygınlık hissi. Özellikle bacaklarda güçsüzlük. Şiddetli soğuk alginlindaki halsiz düşmek gibi. Belki pcos olduğu için erken yumurtlamis ve kana beta hormonu da erken karışma ihtimali ile bu belirtileri suan yasiyo olabilirsiniz. Umarım gebelik vardır.

Pkosum ya bu pkosta normal rutin hayatımda da hep halsizlik var inşallah gebeyim dir ama hissetmiyorum çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Mide bulantısı 6. haftadan sonra başlar. Üşütmüş olabilirsiniz ya da yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir.

bu belirtileri adetten 8 gün önce yaşamanız mümkün değil. hamile kalmak istediğiniz için her şeyi hamileliğe yoruyorsunuz ama bu psikolojiniz için iyi bir şey değil. adet gecikmenizi beklemeniz daha sağlıklı olur. umarım hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…