Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
testinizi yollayın bakalımKizlar merhaba 4 aylık evliyim adetime 8 gün var test yaptım 5 dk sonra baktım birşey yoktu yaklaşık yarım saat kadar sonra baktığımda testte silik ama belli olan bir çizgi gördüm sizce hamile miyimdir ?
İşim olduğu için başında durmadım suyun altına tuttum ama dağılma olmadı5 dadika sonrasinda çıkan geçersiz yazar sonuç testlerin üstünde.. . testi suya tutun dağılma varsa kuruma çizgisi de olabilir ..hamilede olabilirsiniz inşallah öyledir..testi tekrarlayın yada kan verin..
20 dk ya kadar sonuc verir yazıyorİşim olduğu için başında durmadım suyun altına tuttum ama dağılma olmadı
Baya var gözüküyor Allah Allah bı kan verseniz? Yada bekleyip yine yapın 3 gün sora filan20 dk ya kadar sonuc verir yazıyor
Basında durmadigim için bilemedim İstanbul'da tipi şeklinde kar yağıyor dışarı çıkamıyorum eşimle ilişkiye girerken başlarda sağ tarafimda bir ağrı oluyor sonra geçiyor ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var normalde adetime 3 4 gün kala olurdu 10 gün öncesinde başladı göğüs hassasiyetimBaya var gözüküyor Allah Allah bı kan verseniz? Yada bekleyip yine yapın 3 gün sora filan
Erken yumurtladiniz öyleyse bidaha denersiniz testi koyulaşırsa gittikçe vardır elbet ama dakikası önemliBasında durmadigim için bilemedim İstanbul'da tipi şeklinde kar yağıyor dışarı çıkamıyorum eşimle ilişkiye girerken başlarda sağ tarafimda bir ağrı oluyor sonra geçiyor ve göğüslerimde aşırı hassasiyet var normalde adetime 3 4 gün kala olurdu 10 gün öncesinde başladı göğüs hassasiyetim
Herkes testler 5 dk sonra geçersizdir diyor amma ve lakin testin kağıdını iyice okursanız yazıyor ki 5 dadika da sonucu okuyabilirsiniz, Yarım saat sonrasında çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor yani albi gebelik testinde aynen bu yazıyor bende kağıdını dikkalice okuyun sizbi benim dediğim gibi yazıyorsa gebelik vardır demekki ilk yarım saattaki kuruma çizgisi olmuyor hee 1 saat falan geçse neyseKizlar merhaba 4 aylık evliyim adetime 8 gün var test yaptım 5 dk sonra baktım birşey yoktu yaklaşık yarım saat kadar sonra baktığımda testte silik ama belli olan bir çizgi gördüm sizce hamile miyimdir ?
Herkes testler 5 dk sonra geçersizdir diyor amma ve lakin testin kağıdını iyice okursanız yazıyor ki 5 dadika da sonucu okuyabilirsiniz, Yarım saat sonrasında çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor yani albi gebelik testinde aynen bu yazıyor bende kağıdını dikkalice okuyun sizbi benim dediğim gibi yazıyorsa gebelik vardır demekki ilk yarım saattaki kuruma çizgisi olmuyor hee 1 saat falan geçse neysebence bakın bi kağıdına
Daha önce yaptığım testlerde bir saat geçmiş olsa bile ikinci çizgiyi hiç görmedim ilk defa dün yaptığım tesiste gördüm çizgiyi negatif çıkıp atmadığım testlerde de hiç çizgi çıktığını görmedim tereddutteyim bu yüzdenHerkes testler 5 dk sonra geçersizdir diyor amma ve lakin testin kağıdını iyice okursanız yazıyor ki 5 dadika da sonucu okuyabilirsiniz, Yarım saat sonrasında çıkan sonuçlar geçersizdir yazıyor yani albi gebelik testinde aynen bu yazıyor bende kağıdını dikkalice okuyun sizbi benim dediğim gibi yazıyorsa gebelik vardır demekki ilk yarım saattaki kuruma çizgisi olmuyor hee 1 saat falan geçse neysebence bakın bi kağıdına
Canım sen testin markası neyse bilmiyorum ama bence kutudan çıkan kağıdı oku bende yarım saat sonrası geçersizdir yazıyordu benim 20.ci dakikada çizgi çıktı gün gün tekrarladım adet günü kan verdim beta 1120 çıktı erken yumurtlamıştım adete 7 gün kala falan çıkmıştı 20 dk da çizgiDaha önce yaptığım testlerde bir saat geçmiş olsa bile ikinci çizgiyi hiç görmedim ilk defa dün yaptığım tesiste gördüm çizgiyi negatif çıkıp atmadığım testlerde de hiç çizgi çıktığını görmedim tereddutteyim bu yüzden
Çok istiyorum inşallah hamileyimdir bugün tekrardan testi yenileyeceğim inşallah tek belirtim göğüs ağrısı ve ilişkiye girerken hissettigim kasik ağrısı inşallah vardırCanım sen testin markası neyse bilmiyorum ama bence kutudan çıkan kağıdı oku bende yarım saat sonrası geçersizdir yazıyordu benim 20.ci dakikada çizgi çıktı gün gün tekrarladım adet günü kan verdim beta 1120 çıktı erken yumurtlamıştım adete 7 gün kala falan çıkmıştı 20 dk da çizgiinşallah hamilesindir yatın tekrarla bence
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah vardırÇok istiyorum inşallah hamileyimdir bugün tekrardan testi yenileyeceğim inşallah tek belirtim göğüs ağrısı ve ilişkiye girerken hissettigim kasik ağrısı inşallah vardır![]()
baya var gözüküyor kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz zatenAttım bakabilirsinizNiloya444
Başka bir test alıp yaptım ama görünürde bişey çıkmadı henüz 20 dk beklemedim bıraktım başka şeylerle ilgileniyorumbaya var gözüküyor kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz zaten
aynı gün yapma gün gün yapmayı deneBaşka bir test alıp yaptım ama görünürde bişey çıkmadı henüz 20 dk beklemedim bıraktım başka şeylerle ilgileniyorum![]()