Kac dakika icinde cikti cizgi silikte olsa gorebildim. Istiyorsaniz umarim vardir ayrica geri cekilme kesinlikle korunma yontemi degil.Geri çekilme yöntemi ile korunuyorduk sizce mümkün mü
İdrar damlattıktan 5 dakika sonra belirdiKac dakika icinde cikti cizgi silikte olsa gorebildim. Istiyorsaniz umarim vardir ayrica geri cekilme kesinlikle korunma yontemi degil.
Ama dışarı akıttı içime gelmedi ki hiç nasıl hamile kalma olasılığım var mı şimdi umarım vardırİdrar damlattıktan 5 dakika sonra belirdi
İdrar damlattıktan 5 dakika sonra belirdi
O zaman olabilir gordum cunku. Pembemsi renkte zaten kanla kesinlestirin isterseniz. Adete 9 gun kala baya erken cikmis erken yumurtladiniz demekkiİdrar damlattıktan 5 dakika sonra belirdi
Ya heveslenmek istemiyorum eğer yoksa çok üzülürüm çünkühayırlı olsun ozaman
Bilemezsiniz ki icinize gelip gelmedigini bosalma olmadan da gelen sivilar var olacagi varmis darisi ben dagil isteyenlereAma dışarı akıttı içime gelmedi ki hiç nasıl hamile kalma olasılığım var mı şimdi umarım vardır
Kızıma hamile kaldığımda da adetime 10 gün kala öğrenmiştim ama o zamanda silikti ama daha belirgindiO zaman olabilir gordum cunku. Pembemsi renkte zaten kanla kesinlestirin isterseniz. Adete 9 gun kala baya erken cikmis erken yumurtladiniz demekki
Ya umarım öyledirBilemezsiniz ki icinize gelip gelmedigini bosalma olmadan da gelen sivilar var olacagi varmis darisi ben dagil isteyenlere
Adet sonu yumurtlama goruyo olabilirsiniz. Herkez farkli zamanlarda sonuctaKızıma hamile kaldığımda da adetime 10 gün kala öğrenmiştim ama o zamanda silikti ama daha belirgindi
Hayirlisiyla insallahYa umarım öyledir
Yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olmuştuAdet sonu yumurtlama goruyo olabilirsiniz. Herkez farkli zamanlarda sonucta
Yaaa inşallahhhhhkan ver inşallah vardır ama bence var gibi
Tutunmus demek kiYumurtlama gününden bir gün önce ilişki olmuştu
Valla eğer hamile ise arkadaş tebrik ederim, rabbim nazardan korusun çok da sevinirim. Yalnız bizler de korunmuyoruz, içeride bekletiyoruz, pozisyon seçiyoruz, ayakları dikiyoruz saatlerce derken bizlerde tık yok. Eğer arkadaşın geri çekilmeye rağmen pozitif ise Rabbimin size hediyesidir bir değil 5 kez sevinin.Bilemezsiniz ki icinize gelip gelmedigini bosalma olmadan da gelen sivilar var olacagi varmis darisi ben dagil isteyenlere
Bilmiyorum ki inşallah vardır ama umudum yok gibide 2 testi yaptım onda dahada belirsiz çıktıValla eğer hamile ise arkadaş tebrik ederim, rabbim nazardan korusun çok da sevinirim. Yalnız bizler de korunmuyoruz, içeride bekletiyoruz, pozisyon seçiyoruz, ayakları dikiyoruz saatlerce derken bizlerde tık yok. Eğer arkadaşın geri çekilmeye rağmen pozitif ise Rabbimin size hediyesidir bir değil 5 kez sevinin.darısı bizlerin başına olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?