Reglin düzgün geliyorsa erken test için çok erken regline bir iki gün kala yine yap çıkarsa kan ver yanıltıcı olabilirGeçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Yaptığın test Artimed sanırım canım Artimede çok güvenmeni tavsiye etmiyorum çünkü sürekli böyle yalancı pozitif veriyor bence başka marka bir test ile deneGeçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Hyr artimed değilYaptığın test Artimed sanırım canım Artimede çok güvenmeni tavsiye etmiyorum çünkü sürekli böyle yalancı pozitif veriyor bence başka marka bir test ile dene
Days doctor yalanci pozitif veriyor aynısı şekilde oldu benimde regl oldum güvenilir bi marka değilGeçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Cnm hamilemisinGeçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Adetimi bekliyorum gecikme olursa tekrar test yapmayı düşünüyorumCnm hamilemisin
Yani bende bilmiyorum henüzAdetimi bekliyorum gecikme olursa tekrar test yapmayı düşünüyorum
Geçen ay adetim 16 eylulde gelcekken 17 eylülde geldi ve çok fazla Bi kanamam olmadı 4 gün sürdü ve bitti geçen ay adet görmeden önce eşimle kazalı Bir ilişki yaşadık ve şuan adetime 9 gün var kasık batmalarimdan ve göğüs hassasiyetimden dolayı test yaptım çok az silik Bi çizgi var acaba hamilemiyim dir
Bende test yaptım öyle çıktı ondan sordum bende hamilelikten şüpheleniyorum aynı şeyleri yaşadım diyebilirmYani bende bilmiyorum henüz
İlk gebeliğimde ben de adet günümü beklemeden test yapmıştım ve bu şekilde çıkmıştı akşamına kan testi verdiğimde yine pozitif olduğu söylenmiştiHayırlısı olsun o zaman hakkımızda inşallah
Bence var kan ver istersenBugün tekrar yaptım test yine hafif silik Bi cizgi
Bence testi tekrarlamalısın canım ilk 5 dk içinde çıkan doğru sonuçturbenim testlerime de bakar mısınız 3 gün gecikti iki test yaptım ikisinde de negatif gördüm bıraktım kahvaltı hazırladık kahvaltı yaptık sonra çöpe atmak için banyoya girdim baktım böyle olmuşlar ikisinin de böyle olması tesadüf mü yani kuruma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?